LASTİK İŞ
ismail

BAŞKANLAR ELLİBEŞ'E GİTTİ

Gölcük 08.08.2018 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKANLAR ELLİBEŞ'E GİTTİ

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Başkan Vekili Necmi Kocaman ve Birliğine bağlı Gölcük’de ki Odaların Başkanları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, “Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde esnaf Oda Başkanlarıyla bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar hakkında bilgi verirken, Oda Başkanı dostlarımızın taleplerini de dinledik. Biz alın teri ile rızkını helalinden kazanmak için çalışan esnaflarımızı önemsiyor ve seviyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı tüm Oda başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ise “Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkanları ile Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek esnaf sanatkarlarımızın belediye çalışmalarına ilişkin görüş ve taleplerini iletmelerini ve görüş alışverişinde bulunmalarını sağladık. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sizlerle yan yana, omuz omuza ve bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Esnaf ve sanatkârlarımıza her zaman destek veren esnaf dostu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e ve katılım sağlayan tüm Oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Başkan Vekili Necmi Kocaman ve Birliğine bağlı Gölcük’de ki Odaların Başkanları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, “Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde esnaf Oda Başkanlarıyla bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar hakkında bilgi verirken, Oda Başkanı dostlarımızın taleplerini de dinledik. Biz alın teri ile rızkını helalinden kazanmak için çalışan esnaflarımızı önemsiyor ve seviyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı tüm Oda başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ise “Birliğimize bağlı Odalarımızın Başkanları ile Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek esnaf sanatkarlarımızın belediye çalışmalarına ilişkin görüş ve taleplerini iletmelerini ve görüş alışverişinde bulunmalarını sağladık. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sizlerle yan yana, omuz omuza ve bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Esnaf ve sanatkârlarımıza her zaman destek veren esnaf dostu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e ve katılım sağlayan tüm Oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.