BAŞKANLAR ''KARAR DOĞRU DEVLET DESTEK VERMELİ''

Ekonomi 08.09.2020 - 16:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKANLAR ''KARAR DOĞRU DEVLET DESTEK VERMELİ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir” açıklaması sonrası kooperatifler destek istedi

Korona virüsünden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir” sözleri üzerine İlçemizdeki Koeratif Başkanları yaptıkları açıklamada kararı doğru bulduklarını ve devlet desteğini beklediklerini belirttiler. KÖSEOĞLU “DEVLETİN KARARLARINI DESTEKLİYORUZ” İzmit- Gölcük yolcu taşıma kooperatif Başkanı Kemal Köseoğlu; “Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu karar tam yerinde ve isabetli bir karar oldu. Elbette bizde bu karara gönülden inanarak katılıyoruz. Bu konu sağlık konusudur. Önce sağlık. Bu virüsten kurtulana kadar devletimiz tarafından uygulanan tüm kararlara gönülden katılacağız” dedi. YAŞAR “KARAR DOĞRU AMA ESNAF DESTEKLENMELİ Gölcük Değirmendere yolcu taşıma kooperatif başkanı Mehmet Yaşar; “Cumhurbaşkanımız tarafından alınan karar çok doğru bir karardır ve doğru buluyoruz. Ama bizim işimizin maliyeti bellidir. Bizler her hangi bir kahvene gibi kapatıp bırakma lüksümüz yok. Bizim işimiz ulaşım ve yolcu taşımak zorundayız. Bu konuda devletimiz bizlere destek olması gerekir. Çünkü bu dönemlerde maddi olarak hepimiz büyük sıkıntılar içindeyiz” dedi. ÇELİK “KARARA UYACAĞIZ” Gölcük Şehir içi 128 nolu Kooperatif başkanı Halil İbrahim Çelik; “evet, alınan kararı doğru buluyoruz. Ama minibüste 2 kişi yan yana oturuyorsa her hangi bir tehlike yoksa 1 veya 2 kişi minibüsün içerisindeki koridorda ayakta kalsa tehlike olacağını sanmıyorum. Çünkü herkes maskelidir. Minibüsle tıka basa olunca elbette ki tehlike olur. Biz kooperatif olarak tüm önlemlerimizi aldık. Maskesiz yolcu almıyoruz. Zaten şehir içi taşımacılık hep zararla çalışıyorlar. Böyle karar alındı. Bizde bu karara uyacağız. Ancak devlet desteğini bekliyoruz” şeklinde ifade etti. FahriHaner    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir” açıklaması sonrası kooperatifler destek istedi

Korona virüsünden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir” sözleri üzerine İlçemizdeki Koeratif Başkanları yaptıkları açıklamada kararı doğru bulduklarını ve devlet desteğini beklediklerini belirttiler.

KÖSEOĞLU “DEVLETİN KARARLARINI DESTEKLİYORUZ”

İzmit- Gölcük yolcu taşıma kooperatif Başkanı Kemal Köseoğlu; “Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu karar tam yerinde ve isabetli bir karar oldu. Elbette bizde bu karara gönülden inanarak katılıyoruz. Bu konu sağlık konusudur. Önce sağlık. Bu virüsten kurtulana kadar devletimiz tarafından uygulanan tüm kararlara gönülden katılacağız” dedi.

YAŞAR “KARAR DOĞRU AMA ESNAF DESTEKLENMELİ
Gölcük Değirmendere yolcu taşıma kooperatif başkanı Mehmet Yaşar; “Cumhurbaşkanımız tarafından alınan karar çok doğru bir karardır ve doğru buluyoruz. Ama bizim işimizin maliyeti bellidir. Bizler her hangi bir kahvene gibi kapatıp bırakma lüksümüz yok. Bizim işimiz ulaşım ve yolcu taşımak zorundayız. Bu konuda devletimiz bizlere destek olması gerekir. Çünkü bu dönemlerde maddi olarak hepimiz büyük sıkıntılar içindeyiz” dedi.

ÇELİK “KARARA UYACAĞIZ”
Gölcük Şehir içi 128 nolu Kooperatif başkanı Halil İbrahim Çelik; “evet, alınan kararı doğru buluyoruz. Ama minibüste 2 kişi yan yana oturuyorsa her hangi bir tehlike yoksa 1 veya 2 kişi minibüsün içerisindeki koridorda ayakta kalsa tehlike olacağını sanmıyorum. Çünkü herkes maskelidir. Minibüsle tıka basa olunca elbette ki tehlike olur. Biz kooperatif olarak tüm önlemlerimizi aldık. Maskesiz yolcu almıyoruz. Zaten şehir içi taşımacılık hep zararla çalışıyorlar. Böyle karar alındı. Bizde bu karara uyacağız. Ancak devlet desteğini bekliyoruz” şeklinde ifade etti.

FahriHaner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.