LASTİK İŞ
ismail

BAŞKANLAR KOL KOLA

Gölcük 09.10.2017 - 09:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKANLAR KOL KOLA

Siyasetin en güzel yanı, hiç kuşku yok ki hizmet ettiğin partiye, bir görevin ardından, yine görev yapmaya devam etmektir. Yani şu denmemeli, “Ya ben 3 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık başkanlık sürecinde üzerime düşeni yaptım. Bundan sonra başkaları yapsın”. Denmemeli.  İşte buna en güzel örnek, AK Parti Gölcük İlçe eski Başkanlarından Mevlüt Demir ve Sedat Yücel'in gösterdiği, siyaset nezaketi. Bildiğiniz gibi Mevlüt Demir abimiz 3 dönem (9 yıl), Sedat Yücel de 1 dönem (3 yıl), Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı yapmış isimler.  Geçtiğimiz hafta sonu bu ikili kol kola, Gölcük sokaların da birlikte gezerek, kah bir kahvede çay içtiler, kah bir esnafın kahvesini içtiler, kah sokakta gezen insanların hal ve hatırlarını sordular.  İşte siyasetin en güzel taraflarından birisi bu olsa gerek. Bu yüzden biz mevcut AK Parti İlçe Başkanı Sevgili İdris Alp'i bu konuda çok şanslı görüyoruz. Çünkü, kendisine yol gösterecek iki eski ilçe başkanı ve büyüğü olduğu için.  Gazetemizin de gönül dostu olan bu ikili, hem siyaset yaptılar, hem gönül aldılar ve güzel bir tablo sundular.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, bu iki eski dosta, bu iki dava insanına, geleceğe ve gençliğe örnek olacak tavırlarda bulundukları için, teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Siyasetin en güzel yanı, hiç kuşku yok ki hizmet ettiğin partiye, bir görevin ardından, yine görev yapmaya devam etmektir. Yani şu denmemeli, “Ya ben 3 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık başkanlık sürecinde üzerime düşeni yaptım. Bundan sonra başkaları yapsın”. Denmemeli. 
İşte buna en güzel örnek, AK Parti Gölcük İlçe eski Başkanlarından Mevlüt Demir ve Sedat Yücel'in gösterdiği, siyaset nezaketi. Bildiğiniz gibi Mevlüt Demir abimiz 3 dönem (9 yıl), Sedat Yücel de 1 dönem (3 yıl), Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı yapmış isimler. 
Geçtiğimiz hafta sonu bu ikili kol kola, Gölcük sokaların da birlikte gezerek, kah bir kahvede çay içtiler, kah bir esnafın kahvesini içtiler, kah sokakta gezen insanların hal ve hatırlarını sordular. 
İşte siyasetin en güzel taraflarından birisi bu olsa gerek. Bu yüzden biz mevcut AK Parti İlçe Başkanı Sevgili İdris Alp'i bu konuda çok şanslı görüyoruz. Çünkü, kendisine yol gösterecek iki eski ilçe başkanı ve büyüğü olduğu için. 
Gazetemizin de gönül dostu olan bu ikili, hem siyaset yaptılar, hem gönül aldılar ve güzel bir tablo sundular. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, bu iki eski dosta, bu iki dava insanına, geleceğe ve gençliğe örnek olacak tavırlarda bulundukları için, teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.