LASTİK İŞ

BAŞKANLARDAN EL BİRLİĞİ İLE ÜRETİM MESAJI

Ekonomi 14.12.2016 - 13:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKANLARDAN EL BİRLİĞİ İLE ÜRETİM MESAJI

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve yönetiminin KOTO Başkanı Semih Barış ve yönetimine yaptığı iade-i ziyarette konuşan başkanlar, elbirliği ve işbirliğiyle üretime devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve yönetimi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve yönetimini iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Biz kurumlar arasındaki iletişimin işbirliğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Öyle olacağından da eminiz” derken KOTO Başkanı Semih Barış ise, “Kentimizin Gebze, Körfez Sanayi Odamız ve Ticaret Odamızın iş adamları olarak birlik içinde uyum içinde kentimizin ülkemizin kalkınması noktasında elbirliğiyle üreteceğiz” şeklinde konuştu. ‘ELBİRLİĞİYLE ÜRETECEĞİZ’ Ziyarette ilk olarak konuşan KOTO Başkanı Semih Barış, “Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimizde Sanayi Odamızın yeri ve gücü malumunuz. Kentin dinamiklerinden, değerlerinden köklü bir kurumumuz. Ayhan bey, abimiz olur. Kocaeli Ticaret Odamıza sağ olsun her türlü desteği vereceklerini belirtmişlerdir. Kendisinden tecrübe olarak istifade ediyoruz. Kentimizin Gebze, Körfez Sanayi Odamız ve Ticaret Odamızın iş adamları olarak birlik içinde uyum içinde kentimizin ülkemizin kalkınması noktasında elbirliğiyle üreteceğiz. Kendilerine tekrar ziyaretimize geldikleri in çok teşekkür ediyorum” dedi. ‘İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’ Ardından konuşan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise, “Biz başkanlarımızla çok önceden de üç dört defa görüştük. Bu ziyaret ilk kez yapılıyor algısı olmasın. Geçen hafta da kendileri bizi ziyaret ettiler. Biz kurumlar arasındaki iletişimin işbirliğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Öyle olacağından da eminiz. Bugün geciken bir ziyareti tamamlamış olduk. Burada sizlerle bir arada olmaktan da mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve yönetiminin KOTO Başkanı Semih Barış ve yönetimine yaptığı iade-i ziyarette konuşan başkanlar, elbirliği ve işbirliğiyle üretime devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve yönetimi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve yönetimini iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Biz kurumlar arasındaki iletişimin işbirliğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Öyle olacağından da eminiz” derken KOTO Başkanı Semih Barış ise, “Kentimizin Gebze, Körfez Sanayi Odamız ve Ticaret Odamızın iş adamları olarak birlik içinde uyum içinde kentimizin ülkemizin kalkınması noktasında elbirliğiyle üreteceğiz” şeklinde konuştu.


‘ELBİRLİĞİYLE ÜRETECEĞİZ’
Ziyarette ilk olarak konuşan KOTO Başkanı Semih Barış, “Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimizde Sanayi Odamızın yeri ve gücü malumunuz. Kentin dinamiklerinden, değerlerinden köklü bir kurumumuz. Ayhan bey, abimiz olur. Kocaeli Ticaret Odamıza sağ olsun her türlü desteği vereceklerini belirtmişlerdir. Kendisinden tecrübe olarak istifade ediyoruz. Kentimizin Gebze, Körfez Sanayi Odamız ve Ticaret Odamızın iş adamları olarak birlik içinde uyum içinde kentimizin ülkemizin kalkınması noktasında elbirliğiyle üreteceğiz. Kendilerine tekrar ziyaretimize geldikleri in çok teşekkür ediyorum” dedi.


‘İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’
Ardından konuşan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise, “Biz başkanlarımızla çok önceden de üç dört defa görüştük. Bu ziyaret ilk kez yapılıyor algısı olmasın. Geçen hafta da kendileri bizi ziyaret ettiler. Biz kurumlar arasındaki iletişimin işbirliğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Öyle olacağından da eminiz. Bugün geciken bir ziyareti tamamlamış olduk. Burada sizlerle bir arada olmaktan da mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.