LASTİK İŞ
ismail

BAŞKURT ''MAHALLEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM''

Asayiş 12.03.2019 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKURT ''MAHALLEM İÇİN ÇALIŞACAĞIM''

31 Mart'a yapılacak olan yerel seçimlerinde Piyale Paşa Mahalle Muhtarı adayı olarak açıklanan Hüseyin Başkut Mahallemize taş üstüne taş koymak için geliyoruz” dedi.

2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile Mahalle muhtar olmak için adaylar bir, bir açıklanıyor. Bu kapsam içerisinde Gölcük Piyale Paşa Mahallesinde ikamet eden muhtar adayı Hüseyin Başkut, kendini tanıtarak adaylığını açıkladı. Hüseyin Başkut; “1978 Kastamonu Cide ilçesi doğumluyum. İlkokul ilkokulu Kastamonu Cide'de Ortaokul Gölcük'te okudum. 1989 yılından beri Gölcük'te ikamet ediyorum. 1998 yılında vatani görevimi Hakkari Şemdinli de yaptım. Askerlik dönüşünden sonra Gölcük'te esnaflığa başladım. Tam 20 yıldır Gölcük'te esnaflık yapıyorum” dedi. Neden muhtar olduğunu açıklayan Hüseyin Başkut; “Mahallemizin sakinlerin yoğun talebi üzerine Muhtar adayı olurken, aynı zamanda 10 yıldır yaşadığım mahallemize hizmet vermek için aday olmaya karar verdim. Verdiğim bu karar üzerine Mahallemizde var olan eksikleri ekibimizler birlikte araştırarak proje haline getirdik. Bu projelerimizin en önemli biri ise Mahallemize ait sağlık ocağı yok. Bunun yapılması için çalışmalarımızı yapacağız. Gençlerimizin boş vakitlerini iyi geçirmesi için spor alanları, özellikle mahallemizde başıboş dolaşan hayvanların barınaklarının oluşması, birde en önemlisi mahallemizin gençleri çok sayıda kuş besliyorlar. Bunlar için dernekleşmenin oluşumu gerekir. Buna benzer çok sayıda projelerimiz vardır. Bu projelerimizi yapmak için yetkili kurumlarla iş birliği içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Muhtarların yaptırım bütçesi yok. Ama yetkililerimize taleplerimizi ilettiğimizde bu eksiklikler yapılacağına inanıyorum.    İnsanlara hizmet vermek benim açımda gerçekten çok güzeldir. O insanların dertleri ile dertleşmek, mutluluğunu paylaşmak gerçekten çok güzeldir. Özellikle mahallemizde dar gelirli insanların yardımlarına koşmak ve ihtiyaçlarını gidermek o insanlarda hayır duayı almak dünyaya bedeldir. Ben esnaf olarak halkımıza hizmet verirken mahalle muhtarı olarak ta daha iyi hizmet vereceğime inanıyorum. Halkımıza iyi hizmet vermek için çok iyi ve insanlara hizmet etmek için bahane arayan ekip oluşturduk. Özellikle Dul ve yetim insanlarımıza maddi desteği sağlamak için yetkililerimizle iyi bir diyalog içerisinde gerekli yardımları yapacağız. Gerçi yeni aday olduğum için muhtarlık nasıl bir duygu olduğunu insanlarımızla birlikte olmak ve bir aile gibi olduğunda çok güzel bir duygu olması gerek. Ben Mahalleme en iyi bir hizmeti vermek için bu yola çıktım. Mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.  Fahri Haner
31 Mart'a yapılacak olan yerel seçimlerinde Piyale Paşa Mahalle Muhtarı adayı olarak açıklanan Hüseyin Başkut Mahallemize taş üstüne taş koymak için geliyoruz” dedi.

2019 yerel seçimlerinin yaklaşması ile Mahalle muhtar olmak için adaylar bir, bir açıklanıyor. Bu kapsam içerisinde Gölcük Piyale Paşa Mahallesinde ikamet eden muhtar adayı Hüseyin Başkut, kendini tanıtarak adaylığını açıkladı. Hüseyin Başkut; “1978 Kastamonu Cide ilçesi doğumluyum. İlkokul ilkokulu Kastamonu Cide'de Ortaokul Gölcük'te okudum. 1989 yılından beri Gölcük'te ikamet ediyorum. 1998 yılında vatani görevimi Hakkari Şemdinli de yaptım. Askerlik dönüşünden sonra Gölcük'te esnaflığa başladım. Tam 20 yıldır Gölcük'te esnaflık yapıyorum” dedi.

Neden muhtar olduğunu açıklayan Hüseyin Başkut; “Mahallemizin sakinlerin yoğun talebi üzerine Muhtar adayı olurken, aynı zamanda 10 yıldır yaşadığım mahallemize hizmet vermek için aday olmaya karar verdim. Verdiğim bu karar üzerine Mahallemizde var olan eksikleri ekibimizler birlikte araştırarak proje haline getirdik. Bu projelerimizin en önemli biri ise Mahallemize ait sağlık ocağı yok. Bunun yapılması için çalışmalarımızı yapacağız. Gençlerimizin boş vakitlerini iyi geçirmesi için spor alanları, özellikle mahallemizde başıboş dolaşan hayvanların barınaklarının oluşması, birde en önemlisi mahallemizin gençleri çok sayıda kuş besliyorlar. Bunlar için dernekleşmenin oluşumu gerekir. Buna benzer çok sayıda projelerimiz vardır. Bu projelerimizi yapmak için yetkili kurumlarla iş birliği içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Muhtarların yaptırım bütçesi yok. Ama yetkililerimize taleplerimizi ilettiğimizde bu eksiklikler yapılacağına inanıyorum.   

İnsanlara hizmet vermek benim açımda gerçekten çok güzeldir. O insanların dertleri ile dertleşmek, mutluluğunu paylaşmak gerçekten çok güzeldir. Özellikle mahallemizde dar gelirli insanların yardımlarına koşmak ve ihtiyaçlarını gidermek o insanlarda hayır duayı almak dünyaya bedeldir. Ben esnaf olarak halkımıza hizmet verirken mahalle muhtarı olarak ta daha iyi hizmet vereceğime inanıyorum. Halkımıza iyi hizmet vermek için çok iyi ve insanlara hizmet etmek için bahane arayan ekip oluşturduk. Özellikle Dul ve yetim insanlarımıza maddi desteği sağlamak için yetkililerimizle iyi bir diyalog içerisinde gerekli yardımları yapacağız. Gerçi yeni aday olduğum için muhtarlık nasıl bir duygu olduğunu insanlarımızla birlikte olmak ve bir aile gibi olduğunda çok güzel bir duygu olması gerek. Ben Mahalleme en iyi bir hizmeti vermek için bu yola çıktım. Mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu. 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.