LASTİK İŞ

BAŞSAVCI'DAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Gölcük 01.11.2018 - 10:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞSAVCI'DAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Başsavcı Ökkeş Alparslan Karcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Gölcük ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet savcısı Ökkeş Alparslan Karcı, Başkan Mehmet Ellibeş’i makamında ziyarette bulundu. Erdemli Cumhuriyet Savcılığını yürütürken  son yayınlanan Hakimler Savcılar kararnamesiyle Gölcük’e Başsavcı olarak görevlendirilen Başsavcı Karcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e çalışmalarında başarılar dileyerek, istişare noktasında her zaman beraber hareket edeceklerinin altını çizdi. Devletin bütün birimlerinin uyum içinde çalışması gerektiğini Gölcük’e en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalar yürüteceklerini ifade etti. Başkan Ellibeş “Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcımız Ökkeş Alparslan Karcı’ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Kurumlar işbirliği içerisinde hareket ederse daha uyumlu olurlar, güzel işler başarırlar bizler de Gölcük Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız her zaman da öyle olacağız. Gelecek nesillere güzel bir Gölcük bırakmak için el ele çalışacağız.” diye konuştu.
Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Başsavcı Ökkeş Alparslan Karcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Gölcük ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet savcısı Ökkeş Alparslan Karcı, Başkan Mehmet Ellibeş’i makamında ziyarette bulundu. Erdemli Cumhuriyet Savcılığını yürütürken  son yayınlanan Hakimler Savcılar kararnamesiyle Gölcük’e Başsavcı olarak görevlendirilen Başsavcı Karcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e çalışmalarında başarılar dileyerek, istişare noktasında her zaman beraber hareket edeceklerinin altını çizdi. Devletin bütün birimlerinin uyum içinde çalışması gerektiğini Gölcük’e en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Başkan Ellibeş “Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcımız Ökkeş Alparslan Karcı’ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Kurumlar işbirliği içerisinde hareket ederse daha uyumlu olurlar, güzel işler başarırlar bizler de Gölcük Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız her zaman da öyle olacağız. Gelecek nesillere güzel bir Gölcük bırakmak için el ele çalışacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.