LASTİK İŞ

BAŞSAVCI GÜLLE TERFİ ETTİ

Gölcük 26.01.2016 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞSAVCI GÜLLE TERFİ ETTİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) adli personelin terfilerini açıkladı

2 yıllık terfi süresini dolduran hakim ve savcılarla ilgili HSYK kararı bugün Resmi Gazete’de yararlanan karar gereği aralarında Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’nin de bulunduğu 5 isim terfiye hak kazandı. Çeşitli derecelerde kıdem alan hakim ve savcıların isimleri şöyle; Hüseyin Gülle, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Sema Atay Birinci, Karamürsel hakim Baki Sakallı, Kocaeli hakim Yasin Temel, Kandıra hakim Ercivan Çelik, Kandıra savcı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) adli personelin terfilerini açıkladı

2 yıllık terfi süresini dolduran hakim ve savcılarla ilgili HSYK kararı bugün Resmi Gazete’de yararlanan karar gereği aralarında Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’nin de bulunduğu 5 isim terfiye hak kazandı.
Çeşitli derecelerde kıdem alan hakim ve savcıların isimleri şöyle;
Hüseyin Gülle, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı
Sema Atay Birinci, Karamürsel hakim
Baki Sakallı, Kocaeli hakim
Yasin Temel, Kandıra hakim
Ercivan Çelik, Kandıra savcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.