LASTİK İŞ
ismail

BAŞSAVCILARDAN BAŞKAN'A ZİYARET

Gölcük 04.10.2017 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞSAVCILARDAN BAŞKAN'A ZİYARET

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile makamında bir süre görüştü. Gölcük Adalet Sarayında  Muharrem Ayı münasebetiyle aşure etkinliğine katılmak üzere ilçemize gelen Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt bu vesile ile Başkan Ellibeş'i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Sami mi ve sıcak bir sohbet içerisinde geçen ziyarette Başkan Ellibeş, Başsavcıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Savcılarımıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile makamında bir süre görüştü.
Gölcük Adalet Sarayında  Muharrem Ayı münasebetiyle aşure etkinliğine katılmak üzere ilçemize gelen Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt bu vesile ile Başkan Ellibeş'i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Sami mi ve sıcak bir sohbet içerisinde geçen ziyarette Başkan Ellibeş, Başsavcıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Savcılarımıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.