BAŞSAVCIYA ZİYARET

Gölcük 02.08.2017 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞSAVCIYA ZİYARET

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, ve Dernek yöneticileri ilçemize yeni atanan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut’u ziyaret etti.

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği  Başkanı Lütfü Yılmaz, ve Dernek yöneticileri  Adnan Zeytinoğlu, Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş, Recai Gönenç, Ayşe  Dışpınar, Emine Akboyun, Zafer Kampara ve Yavuz Serbes Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yılmaz “Yeni görevinizde başarılar dileriz. İlçemize sizin gibi genç başsavcı atanması bizleri mutlu etti. Gölcük ilçemiz yaşanacak ilçereden birisi”dedi. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut’u ziyaret için teşekkür etti. Yargı camiası olarak işlerinin çok zor ve ağır olduğuna dikkat çeken Başsavcı Durgut, “Bizler, yasaların bizlere verdiği yükümlülüklerle görev yapmak. Artık yargay güven gün geçtikçe artıyor. İki yıl içerisinde düzeleceğine inanıyorum. Gölcük'e ve yargı camiasına katkıda bulunmak üzere Gölcük'e atanmış buluyoruz. Artık burası bizim de evimiz. Belki mesaimizin fazlasını Gölcük'te geçireceğiz. Gölcükn diğer çalıştığım yerlere baktığımızda çok vahim vakaların yaşandığı bir ilçe değil. Buda bizi sevindiriyor”dedi.  
Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, ve Dernek yöneticileri ilçemize yeni atanan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut’u ziyaret etti.

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği  Başkanı Lütfü Yılmaz, ve Dernek yöneticileri  Adnan Zeytinoğlu, Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş, Recai Gönenç, Ayşe  Dışpınar, Emine Akboyun, Zafer Kampara ve Yavuz Serbes Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Yılmaz “Yeni görevinizde başarılar dileriz. İlçemize sizin gibi genç başsavcı atanması bizleri mutlu etti. Gölcük ilçemiz yaşanacak ilçereden birisi”dedi.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut’u ziyaret için teşekkür etti. Yargı camiası olarak işlerinin çok zor ve ağır olduğuna dikkat çeken Başsavcı Durgut, “Bizler, yasaların bizlere verdiği yükümlülüklerle görev yapmak. Artık yargay güven gün geçtikçe artıyor. İki yıl içerisinde düzeleceğine inanıyorum. Gölcük'e ve yargı camiasına katkıda bulunmak üzere Gölcük'e atanmış buluyoruz. Artık burası bizim de evimiz. Belki mesaimizin fazlasını Gölcük'te geçireceğiz. Gölcükn diğer çalıştığım yerlere baktığımızda çok vahim vakaların yaşandığı bir ilçe değil. Buda bizi sevindiriyor”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.