BAŞSİAD GÖLCÜKLÜ İŞ ADAMLARINI AĞIRLADI

Ekonomi 05.02.2017 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞSİAD GÖLCÜKLÜ İŞ ADAMLARINI AĞIRLADI

Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) üyeleri, Gölcük Kavaklı sahilinde bulunan My Liva Restaurant'ta bir araya geldi. Programda sonunda derneğe yeni üye olan 7 isme başkan Barış Arat tarafından rozetleri taktim edilerek bir sonra ki buluşmanın Kartepe'de yapılması kararlaştırıldı

Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) üyeleri, Gölcük Kavaklı sahilinde bulunan My Liva Restaurant'ta bir araya geldi. Programda sonunda derneğe yeni üye olan 7 isme başkan Barış Arat tarafından rozetleri taktim edilerek bir sonra ki buluşmanın Kartepe'de yapılması kararlaştırıldı. BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ Her ayın ilk Cumartesi günü farklı ilçelerde kahvaltılı program düzenleyerek üyeleriyle bir araya gelen Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) Gölcük Kavaklı sahilinde yer alan My Liva Restaurant'ta Gölcüklü iş adamlarını ağırladı. Dernek başkanı Barış Arat'ın ev sahipliğinde kahvaltılı olarak geçen buluşmada üyeler, son günlerde yaşanan gelişmeler ve gündemi değerlendirme fırsatı buldu. Selamla konuşmasını gerçekleştiren BAŞSİAD Başkanı Barış Arat  “Bu önemli ve güzel kahvaltı için, Gölcüklü işadamlarımız ve derneğimizin çiçeği burnunda ki işadamları olan Mehmet Yaşar’a ve Hakan Seslikaya’ya yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkür ediyorum. Gölcüklü iş adamlarımızın aramıza katılması biz güç ve cesaret verdi. BAİSİAD her geçen gün büyüyen ve kendini aşan bir kurum haline geldi. Bunda siz değerli üyelerin büyük bir rolü var” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti. daha sonrasında 2014 yılında kurulan derneğe yeni üye olan 7 isme rozetlerini takarak bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Program, bir sonraki buluşmanın Kartepe'de yapılması kararına varılmasının ardından uzun sohbetler eşliğinde sona erdi. UZUN SOLUKLU İŞLER YAPALIM Buluşmada kısa bir konuşma yapan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, “ Değerli arkadaşlarım, bu kalabalığı görmek çok güzel ve keyif verici. Davetimize icabet ederek bizleri kırmadınız. 2014 yılında kurulmuş ve bugün buralara kadar gelmiş bir dernek olarak kendimizle gurur duyuyoruz. Sizlerle olmak çok güzel. Umarım daha da kalabalıklaşırız ve uzun soluklu işlere imza atarız. Bugün burada yeni üyelerimize rozetlerimizi takacağız. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. YENİ 7 ÜYENİN İSİMLERİ Yeşim Şener Salihoğlu, Hüseyin Oruç , Fatih Azman , Mehmet Yaşar , Semih Örs , Zafer Birdal ,Hüseyin Cemal Hüseyin.
Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) üyeleri, Gölcük Kavaklı sahilinde bulunan My Liva Restaurant'ta bir araya geldi. Programda sonunda derneğe yeni üye olan 7 isme başkan Barış Arat tarafından rozetleri taktim edilerek bir sonra ki buluşmanın Kartepe'de yapılması kararlaştırıldı

Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) üyeleri, Gölcük Kavaklı sahilinde bulunan My Liva Restaurant'ta bir araya geldi. Programda sonunda derneğe yeni üye olan 7 isme başkan Barış Arat tarafından rozetleri taktim edilerek bir sonra ki buluşmanın Kartepe'de yapılması kararlaştırıldı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Her ayın ilk Cumartesi günü farklı ilçelerde kahvaltılı program düzenleyerek üyeleriyle bir araya gelen Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) Gölcük Kavaklı sahilinde yer alan My Liva Restaurant'ta Gölcüklü iş adamlarını ağırladı. Dernek başkanı Barış Arat'ın ev sahipliğinde kahvaltılı olarak geçen buluşmada üyeler, son günlerde yaşanan gelişmeler ve gündemi değerlendirme fırsatı buldu. Selamla konuşmasını gerçekleştiren BAŞSİAD Başkanı Barış Arat  “Bu önemli ve güzel kahvaltı için, Gölcüklü işadamlarımız ve derneğimizin çiçeği burnunda ki işadamları olan Mehmet Yaşar’a ve Hakan Seslikaya’ya yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkür ediyorum. Gölcüklü iş adamlarımızın aramıza katılması biz güç ve cesaret verdi. BAİSİAD her geçen gün büyüyen ve kendini aşan bir kurum haline geldi. Bunda siz değerli üyelerin büyük bir rolü var” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
daha sonrasında 2014 yılında kurulan derneğe yeni üye olan 7 isme rozetlerini takarak bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Program, bir sonraki buluşmanın Kartepe'de yapılması kararına varılmasının ardından uzun sohbetler eşliğinde sona erdi.
UZUN SOLUKLU İŞLER YAPALIM
Buluşmada kısa bir konuşma yapan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, “ Değerli arkadaşlarım, bu kalabalığı görmek çok güzel ve keyif verici. Davetimize icabet ederek bizleri kırmadınız. 2014 yılında kurulmuş ve bugün buralara kadar gelmiş bir dernek olarak kendimizle gurur duyuyoruz. Sizlerle olmak çok güzel. Umarım daha da kalabalıklaşırız ve uzun soluklu işlere imza atarız. Bugün burada yeni üyelerimize rozetlerimizi takacağız. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
YENİ 7 ÜYENİN İSİMLERİ
Yeşim Şener Salihoğlu, Hüseyin Oruç , Fatih Azman , Mehmet Yaşar , Semih Örs , Zafer Birdal ,Hüseyin Cemal Hüseyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.