BAŞVURU İÇİN SON 4 GÜN

Asayiş 07.02.2019 - 18:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞVURU İÇİN SON 4 GÜN

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel Belediye Meclis üyeliği son başvuru tarihini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, belediye meclis üyeliği son başvuru tarihi hakkında bilgi verdi. Pazartesi son gün Milli İttifak'ın Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve partililer ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürüdürdüklerini dile getiren ilçe başkanı Gürel, olumlu tepkilerden ve gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti. Başkan Gürel, seçim süreci içerisinde belediye meclis üyeliği başvurularının 11 Şubat Pazartesi günü saat 17.00'da sona ereceğini açıkladı.
CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel Belediye Meclis üyeliği son başvuru tarihini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, belediye meclis üyeliği son başvuru tarihi hakkında bilgi verdi.

Pazartesi son gün

Milli İttifak'ın Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve partililer ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürüdürdüklerini dile getiren ilçe başkanı Gürel, olumlu tepkilerden ve gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti. Başkan Gürel, seçim süreci içerisinde belediye meclis üyeliği başvurularının 11 Şubat Pazartesi günü saat 17.00'da sona ereceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.