LASTİK İŞ

BATIK ŞEHİR CAM SERAMİK SERGİSİ

Değirmendere 25.09.2014 - 12:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BATIK ŞEHİR CAM SERAMİK SERGİSİ

Gölcük Belediyesi, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO ve DESSAT işbirliğiyle Değirmendere Batık şehir Su Altı Cam-Seramik Sergisi

Gölcük Belediyesi, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO ve DESSAT işbirliğiyle 30 Eylül 2014 tarihinde Değirmendere Batık şehir'de su altı cam-seramik sergisi gerçekleştirilecek. KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencilerinin seramik ve cam uygulama atölyelerinde yapmış oldukları çalışmalar su altında sergilenecek. Öğrencilerin yapmış oldukları bu çalışmaların birçoğu Batıkşehir' de kalıcı olarak sergilenip, su altı fotoğrafçıları ve dalış tutkunlarının beğenisine sunulacak. Su altındaki sergiyi etkinlik alanında kurulacak olan Barkovizyondan Gölcük halkı ve sanatseverlerde izleme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda Değirmendere Ali Özbay MYO öğrencilerinin çalışmaları Çınarlık Meydanı'nda da vatandaşların görmesi için sergilenecek. Etkinlikte 22 Temmuz 2014 tarihinde Antalya'nın Kaş ilçesinde paletsiz değişken ağırlıkla yaptığı dalışta dünya rekoru kıran Şahika Ercümen, su altı fotoğrafçısı Tahsin Ceylan ve Kürşat Tüzmen' de yer alıyor. Değirmendere Batık şehir Su Altı Cam-Seramik Sergisi, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, DESSAT Başkanı Sait Gürer, DESSAT Eğitmeni Murat Kulakaç ve Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim elemanı Öğr. Gör. Cem Güçlüer tarafından organize ediliyor.   Organizasyon komitesi,  Etkinlik ve sergi açılışının 30 Eylül 2014 saat 14:00'da Değirmendere Batık şehir'de başlayacağını belirterek, Tüm Kocaeli, Gölcük halkı, sanatseverler ve dalış tutkunları etkinliğe davetli olduğunu ifade ettiler.
Gölcük Belediyesi, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO ve DESSAT işbirliğiyle Değirmendere Batık şehir Su Altı Cam-Seramik Sergisi

Gölcük Belediyesi, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO ve DESSAT işbirliğiyle 30 Eylül 2014 tarihinde Değirmendere Batık şehir'de su altı cam-seramik sergisi gerçekleştirilecek. KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencilerinin seramik ve cam uygulama atölyelerinde yapmış oldukları çalışmalar su altında sergilenecek. Öğrencilerin yapmış oldukları bu çalışmaların birçoğu Batıkşehir' de kalıcı olarak sergilenip, su altı fotoğrafçıları ve dalış tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Su altındaki sergiyi etkinlik alanında kurulacak olan Barkovizyondan Gölcük halkı ve sanatseverlerde izleme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda Değirmendere Ali Özbay MYO öğrencilerinin çalışmaları Çınarlık Meydanı'nda da vatandaşların görmesi için sergilenecek.

Etkinlikte 22 Temmuz 2014 tarihinde Antalya'nın Kaş ilçesinde paletsiz değişken ağırlıkla yaptığı dalışta dünya rekoru kıran Şahika Ercümen, su altı fotoğrafçısı Tahsin Ceylan ve Kürşat Tüzmen' de yer alıyor.

Değirmendere Batık şehir Su Altı Cam-Seramik Sergisi, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, DESSAT Başkanı Sait Gürer, DESSAT Eğitmeni Murat Kulakaç ve Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim elemanı Öğr. Gör. Cem Güçlüer tarafından organize ediliyor.  

Organizasyon komitesi,  Etkinlik ve sergi açılışının 30 Eylül 2014 saat 14:00'da Değirmendere Batık şehir'de başlayacağını belirterek, Tüm Kocaeli, Gölcük halkı, sanatseverler ve dalış tutkunları etkinliğe davetli olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.