LASTİK İŞ
ismail

BAY ''BİZ HİÇ BİR ZAMAN UMUDUMUZU KAYBETMEDİK''

Asayiş 16.10.2018 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAY ''BİZ HİÇ BİR ZAMAN UMUDUMUZU KAYBETMEDİK''

Haftalık toplantısında açıklama yapan Saadet Partisi Gölcük ilçe Kadın kolları başkanı Fatma Bay; “her seçimde olduğu gibi bu seçimde biz umudumuzu kaybetmedi” dedi.

Parti binasında Haftalık toplantısını düzenleyen Saadet partisi ilçe kadın kolları Başkanı Fatma Bay, 2019 yerel seçimlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu. Başkan Bay; “15 Ekim tarihli takvimimizde haftalık toplantımızı ilçe binamızda düzenledik. Bu haftalık toplantımızda aynı zamanda divan toplantımızı da gerçekleştirdik. Toplantımızın konusu ise yerel seçimlere hazırlıktı. 24 Haziran genel seçimlerinizi yaptık. Yapılan bu seçimde vatandaşlarımız tercihini yaptı. Eylül sonu Saadet Patisi Kocaeli Teşkilatı olarak, yeniden yerelden adıyla tekrardan aynı şekilde yapılanmak, seçimlerde huzurlu bir şekilde startımızı verdik. Aynı zamanda Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu parti genel merkezinde yaptığı toplantıda bu konuşmasıyla stardı verdi.  2019 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük'te hazırlıklarımızı yaparak seçime hazırlandık. Seçime katılacak olan Belediye Başkan adayımız ve belediye meclis adaylarımızı hızla belirlemeye çalışıyoruz. Biz saadet partisi olarak bu yer4el seçimlerde parti görevlilerimiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklar. Biz her seçimde olduğu gibi seçimde de umutluyuz. Biz zaten hiçbir zaman umudumuzu kesmedik. Ülkemizde yapılacak olan 2019 yerel seçimler milletimiz için hayırlı olacağına inanıyorum. Bu seçimlerin iyi geçmesi için biz saadet partisi olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.  Türkiye'nin ekonomisine değinen Başkan Fatma Bay; “ülkemizin ekonomisi içler acısı oldu. Dış politikamız her zaman olduğu gibi başarılı olamıyor. Sıkıntılar baş göstermeye devam ediyor. Türkiye'nin milli görüşün hizmetine ihtiyacı olduğu aşikardır. Yine yerel seçimlerde Gölcüğün yerel seçimde Milli Görüşün hizmetine ihtiyacı vardır. Biz Saadet partisi olarak yerel ve genelde iktidar olmak için bütün gayretlerimizi ve çabalarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Fahri Haner          
Haftalık toplantısında açıklama yapan Saadet Partisi Gölcük ilçe Kadın kolları başkanı Fatma Bay; “her seçimde olduğu gibi bu seçimde biz umudumuzu kaybetmedi” dedi.

Parti binasında Haftalık toplantısını düzenleyen Saadet partisi ilçe kadın kolları Başkanı Fatma Bay, 2019 yerel seçimlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu. Başkan Bay; “15 Ekim tarihli takvimimizde haftalık toplantımızı ilçe binamızda düzenledik. Bu haftalık toplantımızda aynı zamanda divan toplantımızı da gerçekleştirdik. Toplantımızın konusu ise yerel seçimlere hazırlıktı. 24 Haziran genel seçimlerinizi yaptık. Yapılan bu seçimde vatandaşlarımız tercihini yaptı. Eylül sonu Saadet Patisi Kocaeli Teşkilatı olarak, yeniden yerelden adıyla tekrardan aynı şekilde yapılanmak, seçimlerde huzurlu bir şekilde startımızı verdik. Aynı zamanda Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu parti genel merkezinde yaptığı toplantıda bu konuşmasıyla stardı verdi. 

2019 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük'te hazırlıklarımızı yaparak seçime hazırlandık. Seçime katılacak olan Belediye Başkan adayımız ve belediye meclis adaylarımızı hızla belirlemeye çalışıyoruz. Biz saadet partisi olarak bu yer4el seçimlerde parti görevlilerimiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklar. Biz her seçimde olduğu gibi seçimde de umutluyuz. Biz zaten hiçbir zaman umudumuzu kesmedik. Ülkemizde yapılacak olan 2019 yerel seçimler milletimiz için hayırlı olacağına inanıyorum. Bu seçimlerin iyi geçmesi için biz saadet partisi olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi. 

Türkiye'nin ekonomisine değinen Başkan Fatma Bay; “ülkemizin ekonomisi içler acısı oldu. Dış politikamız her zaman olduğu gibi başarılı olamıyor. Sıkıntılar baş göstermeye devam ediyor. Türkiye'nin milli görüşün hizmetine ihtiyacı olduğu aşikardır. Yine yerel seçimlerde Gölcüğün yerel seçimde Milli Görüşün hizmetine ihtiyacı vardır. Biz Saadet partisi olarak yerel ve genelde iktidar olmak için bütün gayretlerimizi ve çabalarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Fahri Haner          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.