LASTİK İŞ
ismail

BAYAN SPORCU YOĞUN BAKIMDA

09.12.2017 - 10:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYAN SPORCU YOĞUN BAKIMDA

Önceki İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan, Liseler arası Bayanlar Futsal Final maçında, oldukça üzücü bir olay yaşandı. Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kulübesinde fenalaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu

OYUN OYNANIRKEN FENALIK GEÇİRDİ Önceki Liselerarası Bayan Futbol maçında, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda çok üzücü bir olay yaşandı. Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kukübesinde fenalaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Tansiyonu çıktığı düşünülen Zeynep, hemen olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.     ZEYNEP’İN DURUMU ÇOK KRİTİK Ambulansa yürüyerek gittiği öğrenilen Zeynep’e ne olduysa ambulansta oldu. Ambulansta yeniden fenalaşan Zeynep, KOÜ Unuttepe Hastanesi’nde hemen yoğun bakıma alındı. Edinilen bilgilere göre, Zeynep’in başında bir Ur’a rastlanmış. Doktorlar tarafından Zeynep’in tedavisine devam edilirken, durumunun çok kritik olduğu öğrenildi. Bu arada, Zeynep Eroğlu’nun haberini alan Harbişspor Başkanı Adnan Zorer, Antrenör Hasan Alemdar ve Harbişsporlu Bayan futbolcular,i takım arkadaşları Zeynep’i yalnız bırakmayarak, olay anından itibaren arkadaşlarının başında iyi olması için dua ediyorlar.   HARBİŞSPOR’DAN FEDERASYONA ÖFKE Öte yandan bir ilginç olayda, Harbişspor Kulübü ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yaşanıyor. Kulüp Başkanı Adnan Zorer, tüm sporcularının hastanede arkadaşlarının başında olması ve morallerinin çok bozuk olması nedeniyle,, bugün saat 12.00 da Kavaklı Stadı’nda oynanması gereken, Harbişspor-Sivas Gazi Lisesi Spor maçını ertelenmesini istedi. Ancak, TFF yetkililerinin “1 Oyuncunuz eksik maçı oynayabilirsiniz” demesi, tepkilere ve öfkelere neden oldu. Başkan Zorer, bugün bedeli ne olursa olsun, Sivas Gazi Lisesi Spor maçına çıkmayacaklarını söyledi. Bakalım, TFF ve Sivas takımı bu konuda nasıl bir tavır segilyecekler.     LÜTFEN DULARINIZI EKSİK ETMEYİN 17 Yaşında Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf Öğrencisi Zeynep Eroğlu için, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Gencecik bir kızın yaşam tuttunması belkide sizin dularınıza bağlı. Allah Yardımcın Olsun Zeynep Eroğlu, İnşallah bu badireyi atlatıp, tekrar okuluna ve arkadaşlarına kavuşacaksın. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Önceki İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan, Liseler arası Bayanlar Futsal Final maçında, oldukça üzücü bir olay yaşandı. Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kulübesinde fenalaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu

OYUN OYNANIRKEN FENALIK GEÇİRDİ

Önceki Liselerarası Bayan Futbol maçında, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda çok üzücü bir olay yaşandı. Harbişspor Bayan Futbol Takımı oyuncusu ve aynı zamanda Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zeynep Eroğlu birdenbire yedek kukübesinde fenalaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Tansiyonu çıktığı düşünülen Zeynep, hemen olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.  

 

ZEYNEP’İN DURUMU ÇOK KRİTİK

Ambulansa yürüyerek gittiği öğrenilen Zeynep’e ne olduysa ambulansta oldu. Ambulansta yeniden fenalaşan Zeynep, KOÜ Unuttepe Hastanesi’nde hemen yoğun bakıma alındı. Edinilen bilgilere göre, Zeynep’in başında bir Ur’a rastlanmış. Doktorlar tarafından Zeynep’in tedavisine devam edilirken, durumunun çok kritik olduğu öğrenildi.

Bu arada, Zeynep Eroğlu’nun haberini alan Harbişspor Başkanı Adnan Zorer, Antrenör Hasan Alemdar ve Harbişsporlu Bayan futbolcular,i takım arkadaşları Zeynep’i yalnız bırakmayarak, olay anından itibaren arkadaşlarının başında iyi olması için dua ediyorlar.

 

HARBİŞSPOR’DAN FEDERASYONA ÖFKE

Öte yandan bir ilginç olayda, Harbişspor Kulübü ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yaşanıyor. Kulüp Başkanı Adnan Zorer, tüm sporcularının hastanede arkadaşlarının başında olması ve morallerinin çok bozuk olması nedeniyle,, bugün saat 12.00 da Kavaklı Stadı’nda oynanması gereken, Harbişspor-Sivas Gazi Lisesi Spor maçını ertelenmesini istedi. Ancak, TFF yetkililerinin “1 Oyuncunuz eksik maçı oynayabilirsiniz” demesi, tepkilere ve öfkelere neden oldu. Başkan Zorer, bugün bedeli ne olursa olsun, Sivas Gazi Lisesi Spor maçına çıkmayacaklarını söyledi. Bakalım, TFF ve Sivas takımı bu konuda nasıl bir tavır segilyecekler.  

 

LÜTFEN DULARINIZI EKSİK ETMEYİN

17 Yaşında Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi 2. Sınıf Öğrencisi Zeynep Eroğlu için, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Gencecik bir kızın yaşam tuttunması belkide sizin dularınıza bağlı. Allah Yardımcın Olsun Zeynep Eroğlu, İnşallah bu badireyi atlatıp, tekrar okuluna ve arkadaşlarına kavuşacaksın. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.