BAYAN YAZICI’YA VEDA

Gölcük 08.12.2016 - 10:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYAN YAZICI’YA VEDA

İlçemizde altı yıldır görev yapan ve geçtiğimiz hafta tayini çıkan Kaymakam Adem Yazıcı’nın eşi Muhterem Yazıcı’ya hanımlar yemekli veda etti.

İlçemizde altı yıldır görev yapan ve geçtiğimiz hafta tayini çıkan Kaymakam Adem Yazıcı’nın eşi Muhterem Yazıcı’ya hanımlar yemekli veda etti. Köfteci Ramiz’de Muhterem Yazıcı’ya veda yemeği organize eden Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ilçemizde görev yapan bayanları yemeğe davet etti. HİÇ KIRILMADIK Kaymakam Adem Yazıcı’nın eşi Muhterem Yazıcı “Altı yıldır eşim Gölcük’te görev yapıyor. Gölcük için gelemden önce kim deprem bölgesinde görev yapmak ister demiştim. Büyük konuşmuşum. Şimdi Gölcük’ten gitmek bize gerçekten zor geliyor. En güzel görev yaptığımız yerlerden birisi bu ilçe oldu. Biz burada hiç bir zaman kırılmadık ve üzülmedik. Yeni gelecek arkadaşımla da görüştüm. Gölcük2te çok güzel dostlar var kendinizi hiç yanlız hmeyeceksiniz dedim. Biz iki yıl izne çıkamadık ama buna bile üzülmedik gurbette değil kendi memleketimizdeymişiz gibi htik. tek tesellimiz yakın bir yere gitmemiz. Evimiz sizlere her zaman açık” dedi. SÜRPİZ DOĞUM GÜNÜ Yemeğin ardından hanımlar engelliler Derneği kurucu Başkanı Emine Cebeci’nin doğum gününü kutladı. Cebeci yapılan sürpriz kutlamadan dolayı yemeğe katılan tüm hanımlara teşekkür etti.  
İlçemizde altı yıldır görev yapan ve geçtiğimiz hafta tayini çıkan Kaymakam Adem Yazıcı’nın eşi Muhterem Yazıcı’ya hanımlar yemekli veda etti.

İlçemizde altı yıldır görev yapan ve geçtiğimiz hafta tayini çıkan Kaymakam Adem Yazıcı’nın eşi Muhterem Yazıcı’ya hanımlar yemekli veda etti.
Köfteci Ramiz’de Muhterem Yazıcı’ya veda yemeği organize eden Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ilçemizde görev yapan bayanları yemeğe davet etti.

HİÇ KIRILMADIK
Kaymakam Adem Yazıcı’nın eşi Muhterem Yazıcı “Altı yıldır eşim Gölcük’te görev yapıyor. Gölcük için gelemden önce kim deprem bölgesinde görev yapmak ister demiştim. Büyük konuşmuşum. Şimdi Gölcük’ten gitmek bize gerçekten zor geliyor. En güzel görev yaptığımız yerlerden birisi bu ilçe oldu. Biz burada hiç bir zaman kırılmadık ve üzülmedik. Yeni gelecek arkadaşımla da görüştüm. Gölcük2te çok güzel dostlar var kendinizi hiç yanlız hmeyeceksiniz dedim. Biz iki yıl izne çıkamadık ama buna bile üzülmedik gurbette değil kendi memleketimizdeymişiz gibi htik. tek tesellimiz yakın bir yere gitmemiz. Evimiz sizlere her zaman açık” dedi.

SÜRPİZ DOĞUM GÜNÜ
Yemeğin ardından hanımlar engelliler Derneği kurucu Başkanı Emine Cebeci’nin doğum gününü kutladı. Cebeci yapılan sürpriz kutlamadan dolayı yemeğe katılan tüm hanımlara teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.