LASTİK İŞ
ismail

BAYANLAR YAPTI ERKEKLER DAĞITTI

Asayiş 25.10.2015 - 06:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAYANLAR YAPTI ERKEKLER DAĞITTI

İçinde bulunduğumuz muharrem ayı nedeni ile geçtiğimiz hafta sonu Anıtpark’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın kollarını yaptığı 2000 kişilik aşure dağıtıldı.

Aşure etkinliğine vekil adaylarından, Haydar Akar, Turan Dumlu ve Tamer Solakoğlu da katıldı. Etkinlikte bayanların yaptığı aşureleri, erkekler dağıttı   CHP’LİLERDEN 2 BİN KASE AŞURE CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Aris Türken ve yönetiminin hazırladığı 2000 kişilik aşureyi, Anıtpark Meydanı’nda Milletvekili Adayları Haydar Akar, Turan Dumlu, Tamer Solakoğlu, İlçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal’ın katılımı ile Gölcük’lü vatandaşlara dağıtıldı. CHP İlçe kadın kollarının hazırladığı yaklaşık 2000 kişilik aşurenin dağıtımı için, Milletvekili adayları ve başkanlar, kolları sıvayarak kepçeleri eline aldı ve vatandaşlara kendi elleri ile aşure dağıttı. Aşure dağıtımı sırasında neşeli anlar gözden kaçmadı. Milletvekili Adayları aşure dağıtımı sırasında, görevini yapan basın mensuplarını unutmayarak espirili bir şekilde, “Her zaman fotoğraf çekmek olmaz, birazda aşure yiyin diyerek” ikramda bulundular.   VEKİL ADAYLARINDAN TEŞEKKÜR Gölcük Anıtpark’te gerçekleşen ve oldukça ilgi gören aşure dağıtımında, renkli görüntüler ortaya çıkarken, milletvekili adayları etkinliği şu sözlerle özetlediler: “Bayanlarımızın bütün gece uğraşarak yaptıkları aşureleri vatandaşlarımıza kendi ellerimiz ile dağıtmak bize düştü. Bizde üzerimize düşen görevi yaptık. Program için emek veren tüm bayanlarımızın ellerine sağlık hepsine teşekkür ediyoruz ve Gölcük ve Tüm Kocaeli Halkının Muharrem Ayını kutluyoruz. Allah bir sonraki muharrem ayını huzur ve güven ortamı içinde geçirmemizi nasip etsin” diyerek teşekkürlerini ilettiler. *******************  
İçinde bulunduğumuz muharrem ayı nedeni ile geçtiğimiz hafta sonu Anıtpark’ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın kollarını yaptığı 2000 kişilik aşure dağıtıldı.

Aşure etkinliğine vekil adaylarından, Haydar Akar, Turan Dumlu ve Tamer Solakoğlu da katıldı. Etkinlikte bayanların yaptığı aşureleri, erkekler dağıttı

 

CHP’LİLERDEN 2 BİN KASE AŞURE

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Aris Türken ve yönetiminin hazırladığı 2000 kişilik aşureyi, Anıtpark Meydanı’nda Milletvekili Adayları Haydar Akar, Turan Dumlu, Tamer Solakoğlu, İlçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal’ın katılımı ile Gölcük’lü vatandaşlara dağıtıldı. CHP İlçe kadın kollarının hazırladığı yaklaşık 2000 kişilik aşurenin dağıtımı için, Milletvekili adayları ve başkanlar, kolları sıvayarak kepçeleri eline aldı ve vatandaşlara kendi elleri ile aşure dağıttı. Aşure dağıtımı sırasında neşeli anlar gözden kaçmadı. Milletvekili Adayları aşure dağıtımı sırasında, görevini yapan basın mensuplarını unutmayarak espirili bir şekilde, “Her zaman fotoğraf çekmek olmaz, birazda aşure yiyin diyerek” ikramda bulundular.

 

VEKİL ADAYLARINDAN TEŞEKKÜR

Gölcük Anıtpark’te gerçekleşen ve oldukça ilgi gören aşure dağıtımında, renkli görüntüler ortaya çıkarken, milletvekili adayları etkinliği şu sözlerle özetlediler: “Bayanlarımızın bütün gece uğraşarak yaptıkları aşureleri vatandaşlarımıza kendi ellerimiz ile dağıtmak bize düştü. Bizde üzerimize düşen görevi yaptık. Program için emek veren tüm bayanlarımızın ellerine sağlık hepsine teşekkür ediyoruz ve Gölcük ve Tüm Kocaeli Halkının Muharrem Ayını kutluyoruz. Allah bir sonraki muharrem ayını huzur ve güven ortamı içinde geçirmemizi nasip etsin” diyerek teşekkürlerini ilettiler.

*******************

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.