LASTİK İŞ

BAYAZIT ''YENİDEN REFAH PARTİSİ GÖLCÜK’DE İKTİDAR OLACAK''

Asayiş 30.06.2020 - 12:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYAZIT ''YENİDEN REFAH PARTİSİ GÖLCÜK’DE İKTİDAR OLACAK''

İlk toplantısını yapan Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Mustafa Bayazıt; “Bu millet yerelde ve genelde devletin gücünü hissetmek istediği her vakitte hep eli boş dönmüştür. Bu sebeple Artık vakit Refah Vaktidir” dedi

YENİDEN REFAH PARTİSİ GÖLCÜK’DE İKTİDAR OLACAK Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt “ Gölcük'te en büyük ideolojik karşılığı olan milli görüş hareketi 20 yıldır alevlenmeyi bekleyen bir közdür. Göreve gelen teşkilatımız bu közü alevlendirecektir. Böylelikle 94 ruhu Gölcük'te Yeniden Refah Patisi ile yeniden iktidara gelecektir. Derin Misyonumuz, Geniş vizyonumuz, genç ve dinamik kadromuz ile Gölcük siyasetine nezaket, zarafet ve kalite kazandıracağız” dedi. TRAFİK SORUNUNU DİLE GETİRDİK Bayazıt “Biz ilçe teşkilatı olarak Merkez Ve donanma mahallemizin trafik sıkıntılarını dile getirdiklerini belirten başkan Bayazıt; “İlçemizde yoğun bir trafik istinaden bir otoparkın yapılmasını önerisinde bulunduk. Yaşadığımız ilçemiz için gerekli hizmetleri verebilmek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir” dedi.  KOŞARAK TEŞKİLATLANACAĞIZ Bayazıt “İlçede partinin 50 mahallede teşkilatlanmak için hızla çalışacağını belirten Başkanı Bayazıt; “hızlı bir şekilde ilçemizin 50 mahallesinde 3 ay içerisinde yüzde 75 i teşkilatlanmalıyız. Bunu yürüyerek değil, koşar adımlarla çalışmalıyız. Çünkü artık sahaya inme zamanı geldi” şeklinde ifade etti. Bu konuşmaların ardında partinin yeni yönetimi tanıttıktan son toplantı son buldu”dedi. Fahri Haner 
İlk toplantısını yapan Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Mustafa Bayazıt; “Bu millet yerelde ve genelde devletin gücünü hissetmek istediği her vakitte hep eli boş dönmüştür. Bu sebeple Artık vakit Refah Vaktidir” dedi

YENİDEN REFAH PARTİSİ GÖLCÜK’DE İKTİDAR OLACAK

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt “ Gölcük'te en büyük ideolojik karşılığı olan milli görüş hareketi 20 yıldır alevlenmeyi bekleyen bir közdür. Göreve gelen teşkilatımız bu közü alevlendirecektir. Böylelikle 94 ruhu Gölcük'te Yeniden Refah Patisi ile yeniden iktidara gelecektir. Derin Misyonumuz, Geniş vizyonumuz, genç ve dinamik kadromuz ile Gölcük siyasetine nezaket, zarafet ve kalite kazandıracağız” dedi.

TRAFİK SORUNUNU DİLE GETİRDİK
Bayazıt “Biz ilçe teşkilatı olarak Merkez Ve donanma mahallemizin trafik sıkıntılarını dile getirdiklerini belirten başkan Bayazıt; “İlçemizde yoğun bir trafik istinaden bir otoparkın yapılmasını önerisinde bulunduk. Yaşadığımız ilçemiz için gerekli hizmetleri verebilmek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir” dedi. 

KOŞARAK TEŞKİLATLANACAĞIZ
Bayazıt “İlçede partinin 50 mahallede teşkilatlanmak için hızla çalışacağını belirten Başkanı Bayazıt; “hızlı bir şekilde ilçemizin 50 mahallesinde 3 ay içerisinde yüzde 75 i teşkilatlanmalıyız. Bunu yürüyerek değil, koşar adımlarla çalışmalıyız. Çünkü artık sahaya inme zamanı geldi” şeklinde ifade etti. Bu konuşmaların ardında partinin yeni yönetimi tanıttıktan son toplantı son buldu”dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.