BAYBURTLULAR DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

24.12.2018 - 10:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYBURTLULAR DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

Gölcük’te hizmet veren Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Olağan Kongresini Yaparak yeni yönetimini belirledi.

Uzun zamandan beri Gölcük’te kurularak Gölcüklü hemşerilerine hizmet veren Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Olağan Kongresini Dernek binasında gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleşen kongreye Gölcük Kültür Dernekleri Başkanları ve dernek üyeleri eksiksiz katılım sağladılar. Kongre divan başkanı Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Bülent Denlikol oy birliği ile seçildi. Divan heyetinin oluşumunun ardından kongre Saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra başladı.   Dernek Başkanlığını devreden Çetin Kocatürk 3 yıllık görevinde yaptığı hizmetlerinin ardından dernek faaliyetlerini anlattı. Derneğin yönetim kurulu üyesi Tuncay Kocatürk derneğin gelir gider bütçesini okudu. Divan tarafından üyelerin oylarına sunuldu. Derneğin gelir gider bütçesi üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim belirleme öncesi açıklama yapan dernek eski başkanı Çetin Kocatürk; “değerli arkadaşlar, derneğimiz ilçemizde birçok hizmetler ve faaliyetlerde bulundu. Biz yönetim olarak üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yaptık. Bu dernek sadece yönetimi ile yürümez. Siz değerli üyelerimiz olarak derneğe sahip çıkarak çıtayı devamlı yukarıya taşımalıyız. Maddi ve manevi olarak buna ihtiyacımız vardır” dedi.   Yeni seçilen Dernek başkanı Ümit Yaşar Bayrak; “saygı değer üyelerimiz uzun zamandan beri derneğimiz Gölcük’te faaliyet gösteriyor. Hepimizin amacı derneğimizin faaliyetlerini daha da arttırmaktır. Derneğimizin kendisine ait bir kültür merkezi olması için hep birlikte çalışmalıyız. Bu sadece nakdi olarak geçerli değil. Nakdi olan nakdi yardımı yapar. Nakdi olmayan ise derneği kendine görev bilerek dernek binası yapımında elinden gelen el becerisi ile çalışmasını yapar. Yani İMCE usulü olacaktır. Bundan dolayı değerli yönetimimizden dernek için taşınmaz gayrimenkul alım satımın yetkisini yönetim kuruluna verilmesini istedim. Bunu da siz değerli üyelerimizin oy birliği ile kabul edildi. Derneğimizin kendisine yerin olması benim için önem arz ediyor” dedi. YENİ YÖNETİM Derneğin belirlenen yeni yönetimi, Dernek Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, Hakan Develi, Ramis Kahraman, Recep Şahin Özalp, Ali Ayhan, Tüncay Koca Türk ve Osman Güleç olarak belirlendi. YEDEK YÖNETİM Yeni yönetim Yedek, Ayhan Sevim, Kurtuluş Sevimli, Rahman Keskinoğlu, Muammer Bozdağ, Serdar Develi, G. Ali Keskinoğlu ve Güven Kostik DENETLEME KURULU Denetleme Kurulu Asil, Gülhan Kostik, Tacettin Öztürk, Uğur Dinçer, Denetleme Kurulu Yedek, Talat Dinçer, Recai Özalp, Halil İbrahim Türk olarak belirlendi.   Fahri Haner
Gölcük’te hizmet veren Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Olağan Kongresini Yaparak yeni yönetimini belirledi.

Uzun zamandan beri Gölcük’te kurularak Gölcüklü hemşerilerine hizmet veren Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Olağan Kongresini Dernek binasında gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleşen kongreye Gölcük Kültür Dernekleri Başkanları ve dernek üyeleri eksiksiz katılım sağladılar. Kongre divan başkanı Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Bülent Denlikol oy birliği ile seçildi. Divan heyetinin oluşumunun ardından kongre Saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra başladı.

 

Dernek Başkanlığını devreden Çetin Kocatürk 3 yıllık görevinde yaptığı hizmetlerinin ardından dernek faaliyetlerini anlattı. Derneğin yönetim kurulu üyesi Tuncay Kocatürk derneğin gelir gider bütçesini okudu. Divan tarafından üyelerin oylarına sunuldu. Derneğin gelir gider bütçesi üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim belirleme öncesi açıklama yapan dernek eski başkanı Çetin Kocatürk; “değerli arkadaşlar, derneğimiz ilçemizde birçok hizmetler ve faaliyetlerde bulundu. Biz yönetim olarak üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yaptık. Bu dernek sadece yönetimi ile yürümez. Siz değerli üyelerimiz olarak derneğe sahip çıkarak çıtayı devamlı yukarıya taşımalıyız. Maddi ve manevi olarak buna ihtiyacımız vardır” dedi.

 

Yeni seçilen Dernek başkanı Ümit Yaşar Bayrak; “saygı değer üyelerimiz uzun zamandan beri derneğimiz Gölcük’te faaliyet gösteriyor. Hepimizin amacı derneğimizin faaliyetlerini daha da arttırmaktır. Derneğimizin kendisine ait bir kültür merkezi olması için hep birlikte çalışmalıyız. Bu sadece nakdi olarak geçerli değil. Nakdi olan nakdi yardımı yapar. Nakdi olmayan ise derneği kendine görev bilerek dernek binası yapımında elinden gelen el becerisi ile çalışmasını yapar. Yani İMCE usulü olacaktır. Bundan dolayı değerli yönetimimizden dernek için taşınmaz gayrimenkul alım satımın yetkisini yönetim kuruluna verilmesini istedim. Bunu da siz değerli üyelerimizin oy birliği ile kabul edildi. Derneğimizin kendisine yerin olması benim için önem arz ediyor” dedi.

YENİ YÖNETİM

Derneğin belirlenen yeni yönetimi, Dernek Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, Hakan Develi, Ramis Kahraman, Recep Şahin Özalp, Ali Ayhan, Tüncay Koca Türk ve Osman Güleç olarak belirlendi.

YEDEK YÖNETİM

Yeni yönetim Yedek, Ayhan Sevim, Kurtuluş Sevimli, Rahman Keskinoğlu, Muammer Bozdağ, Serdar Develi, G. Ali Keskinoğlu ve Güven Kostik

DENETLEME KURULU

Denetleme Kurulu Asil, Gülhan Kostik, Tacettin Öztürk, Uğur Dinçer, Denetleme Kurulu Yedek, Talat Dinçer, Recai Özalp, Halil İbrahim Türk olarak belirlendi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.