LASTİK İŞ
ismail

BAYBURTLULAR GÖREV DAĞILIMI YAPTI

02.01.2019 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYBURTLULAR GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Gölcük Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin gerçekleşen kongrenin ardından 30 Aralıkta görev dağılımı yaptılar. Yapılan görev dağılımı ardında ilk etkinliği için karar aldılar.

Gölcük Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 23 Aralık 2018 tarihinde dernek binasında olağan genel kurulunu yaptı. Yapılan olağan genel kurulunun ardından 30 Aralık 2018 tarihinde görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımında, Dernek Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, başkan yardımcıları Ramis Kahraman ve Ali Ayhan, Genel Sekreter Recep Şahin Özalp, Muhasip Tuncay Kocatürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Develi ve Osman Güleç olarak belirlediler. Ardından Denetim Kurulu Başkanı Uğur Dinçer, denetleme kurulu üyeleri ise Gülhan Kostik ve Tacettin Öztürk olarak görev dağılımını yaptılar.  Görev dağılımı ile ilgili açıklama yapan Dernek başkanı Ümit Yaşar Bayrak; “genel kurulumuz 23 Aralıkta 2018 tarihinde yapıldı. Akabinde 30 Aralık 2018 tarihinde görev dağılımını yaptık. Yaptığımız görev dağılımı sonrasında 21 Şubat Bayburt'un kurtuluşudur. Biz dernek olarak Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101 yılı münasebeti ile 16 Şubat 2019 tarihinde Gölcük Kavaklı Mahallesi Kongre Sarayında gece düzenleyeceğiz. Gecemizde yöresel sanatçılarımız sahne alırken, aynı zamanda yöresel halk oyunlarımız sahne alacaktır. İlkbahar ve haz aylarında kaynaşma ve tanışma etkinliklerimiz yapılacaktır. Burada önemli olan Derneğimiz için yer alıp ve dernek binasını yapmak için çalışmalarımız olacaktır. Bu çalışmalar için yönetim kurulumuzla fikir birliği oluşturduk. Bu çalışmalarımızın kapsamında derneğimizin kadın kollarının faaliyetleri devam edecektir” şeklinde konuştu.  Fahri Haner  
Gölcük Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin gerçekleşen kongrenin ardından 30 Aralıkta görev dağılımı yaptılar. Yapılan görev dağılımı ardında ilk etkinliği için karar aldılar.

Gölcük Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 23 Aralık 2018 tarihinde dernek binasında olağan genel kurulunu yaptı. Yapılan olağan genel kurulunun ardından 30 Aralık 2018 tarihinde görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımında, Dernek Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, başkan yardımcıları Ramis Kahraman ve Ali Ayhan, Genel Sekreter Recep Şahin Özalp, Muhasip Tuncay Kocatürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Develi ve Osman Güleç olarak belirlediler. Ardından Denetim Kurulu Başkanı Uğur Dinçer, denetleme kurulu üyeleri ise Gülhan Kostik ve Tacettin Öztürk olarak görev dağılımını yaptılar. 

Görev dağılımı ile ilgili açıklama yapan Dernek başkanı Ümit Yaşar Bayrak; “genel kurulumuz 23 Aralıkta 2018 tarihinde yapıldı. Akabinde 30 Aralık 2018 tarihinde görev dağılımını yaptık. Yaptığımız görev dağılımı sonrasında 21 Şubat Bayburt'un kurtuluşudur. Biz dernek olarak Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101 yılı münasebeti ile 16 Şubat 2019 tarihinde Gölcük Kavaklı Mahallesi Kongre Sarayında gece düzenleyeceğiz. Gecemizde yöresel sanatçılarımız sahne alırken, aynı zamanda yöresel halk oyunlarımız sahne alacaktır. İlkbahar ve haz aylarında kaynaşma ve tanışma etkinliklerimiz yapılacaktır. Burada önemli olan Derneğimiz için yer alıp ve dernek binasını yapmak için çalışmalarımız olacaktır. Bu çalışmalar için yönetim kurulumuzla fikir birliği oluşturduk. Bu çalışmalarımızın kapsamında derneğimizin kadın kollarının faaliyetleri devam edecektir” şeklinde konuştu. 
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.