LASTİK İŞ
ismail

BAYBURTLULAR YÖRESEL TATLILARINI TANITTILAR

30.12.2019 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYBURTLULAR YÖRESEL TATLILARINI TANITTILAR

Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği kendi lokalini yenileyerek ilk açılışından sonra yöresel tatlılarını tanıttılar.

Uzun zamandan beri Gölcük Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi üzerinde hizmet veren Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği, geçtiğimiz günlerde Dernek lokalini yenileme çalışmalarına başladılar. Yenileme çalışmasını tamamlayan dernek yönetimi yeni lokali hizmete açılış için program düzenlediler. YOĞUN KATILIM Düzenlenen açılış programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, CHP Gölcük İlçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, AK Pati ilçe Yönetimi,  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Sadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Gölcük Belediyesi Meclis üyeleri, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Yasin Aslan, Gölcük Kültür Dernekleri başkanları Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ümit Yaşar Barak, Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği eski başkanı Çetin Kocatürk ve davetliler katılım sağladılar. BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLIYORUZ Dernek açılışında konuşan Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği eski başkanı Çetin Kocatürk; “öncelikle bu etkinliğimize katıldığınızdan dolayı hepinize gönülden teşekkür ederim. Biz dernek olarak birçok etkinlik için programlar yaparak yöresel kültürümüzü tanıtmak, bu kültürümüzle yaşamak ve bizden sonraki nesillerimize aktarmaktır. Burada en önemlisi de dayanışmayı, kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlıyoruz. Dernek lokalimiz bizim için biraz küçüktü. Burada etkinlik yapmak için biraz zorlanıyorduk. Bundan dolayı lokalimizde tadilat yaparak daha ferah bir hala getirdik. Bundan sonra derneğimizin lokalinde daha kapsamlı etkinliklerimizi yaparız” dedi. Bu konuşmaların ardından Gölcük’te hizmet veren Kültür Derneklerinden çiçek, saat ve benzeri hediyeler Dernek lokal işletmecisi Rahman Keskinoğlu’na  takdim edildi. Yöresel tatlılar ikram edilerek tatlılar tanıtıldı. Fahri Haner   
Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği kendi lokalini yenileyerek ilk açılışından sonra yöresel tatlılarını tanıttılar.

Uzun zamandan beri Gölcük Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi üzerinde hizmet veren Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği, geçtiğimiz günlerde Dernek lokalini yenileme çalışmalarına başladılar. Yenileme çalışmasını tamamlayan dernek yönetimi yeni lokali hizmete açılış için program düzenlediler.

YOĞUN KATILIM

Düzenlenen açılış programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, CHP Gölcük İlçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, AK Pati ilçe Yönetimi,  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Sadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Gölcük Belediyesi Meclis üyeleri, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Yasin Aslan, Gölcük Kültür Dernekleri başkanları Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ümit Yaşar Barak, Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği eski başkanı Çetin Kocatürk ve davetliler katılım sağladılar.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLIYORUZ

Dernek açılışında konuşan Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği eski başkanı Çetin Kocatürk; “öncelikle bu etkinliğimize katıldığınızdan dolayı hepinize gönülden teşekkür ederim. Biz dernek olarak birçok etkinlik için programlar yaparak yöresel kültürümüzü tanıtmak, bu kültürümüzle yaşamak ve bizden sonraki nesillerimize aktarmaktır. Burada en önemlisi de dayanışmayı, kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlıyoruz. Dernek lokalimiz bizim için biraz küçüktü. Burada etkinlik yapmak için biraz zorlanıyorduk. Bundan dolayı lokalimizde tadilat yaparak daha ferah bir hala getirdik. Bundan sonra derneğimizin lokalinde daha kapsamlı etkinliklerimizi yaparız” dedi.

Bu konuşmaların ardından Gölcük’te hizmet veren Kültür Derneklerinden çiçek, saat ve benzeri hediyeler Dernek lokal işletmecisi Rahman Keskinoğlu’na  takdim edildi. Yöresel tatlılar ikram edilerek tatlılar tanıtıldı.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.