LASTİK İŞ
ismail

BAYBURTLULARDAN CHP'YE ZİYARET

17.01.2019 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYBURTLULARDAN CHP'YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’ne Bayburtlular Kültür ve Yaşam Derneği nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bayburtlular Kültür ve Yaşam Derneği, CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve CHP Gölcük İlçe Örgütüne nezaket ziyaretinde bulundu. 31 Mart seçimlerinin hızla yaklaşmasıyla devam eden süreç ile dernek ve partiler ziyaretlerine devam ediyor. Bünyelerinde her siyasi düşünceyi barındırdıklarını ifade eden Bayburtlular Derneği Başkanı Ümit Yaşar Bayrak “Bizim için Gölcük’e kim başkan olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Önemli olan birlik ve beraberlik adıyla Gölcük için çalışmasıdır. Kim ilçemiz için çalışıyorsa buranın başkanı da o olur” şeklinde konuştu. Gece Gündüz demeden yollardayız Başkandan sözü alan aday İşeri “Doğduğumuz ve doyduğumuz bu topraklara hizmet etmek her vatandaşın görevidir. Ben ve örgütümün amacı Gölcük’ün hak ettiği yere ulaşmasında basamak olmaktır. Bizler halka tepeden bakmaya değil, onlarla beraber yan yana yürüme sözü verdik. Gece gündüz demeden yollardayız, çalışıyoruz. Vatandaş zor durumda, onlar için neler yapabiliriz diye en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Siz hemşeri dernekleri ilçemizin önemli bir konumdasınız bu sebepten ötürü sizlerin her düşüncesi bizler için değerlidir” Bu sefer kazanacağız CHP Gölcük İlçe Örgütü Başkanı Fikret Gürel “24 Ekim ile erkenden çıktığımız bu yolda epey bir yol kat ettik. Bu süre zarfını çok iyi kullandığımızı düşünüyorum. Biz karşımızda kim olur düşüncesiyle değil, halka nasıl ve hangi noktada en üst düzey hizmeti sağlayabiliriz düşüncesiyle yola çıktık. Gölcük’ün mozaiğini oluşturan derneklerimiz de bu hususta çok önemli bir paya sahipsiniz. Adayımıza sonsuz güvenimiz var, güçlü bir isim olduğunu düşünüyoruz ve görüyoruz. Umudumuz yüksek bu sefer kazanacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’ne Bayburtlular Kültür ve Yaşam Derneği nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Bayburtlular Kültür ve Yaşam Derneği, CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve CHP Gölcük İlçe Örgütüne nezaket ziyaretinde bulundu. 31 Mart seçimlerinin hızla yaklaşmasıyla devam eden süreç ile dernek ve partiler ziyaretlerine devam ediyor. Bünyelerinde her siyasi düşünceyi barındırdıklarını ifade eden Bayburtlular Derneği Başkanı Ümit Yaşar Bayrak “Bizim için Gölcük’e kim başkan olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Önemli olan birlik ve beraberlik adıyla Gölcük için çalışmasıdır. Kim ilçemiz için çalışıyorsa buranın başkanı da o olur” şeklinde konuştu.

Gece Gündüz demeden yollardayız

Başkandan sözü alan aday İşeri “Doğduğumuz ve doyduğumuz bu topraklara hizmet etmek her vatandaşın görevidir. Ben ve örgütümün amacı Gölcük’ün hak ettiği yere ulaşmasında basamak olmaktır. Bizler halka tepeden bakmaya değil, onlarla beraber yan yana yürüme sözü verdik. Gece gündüz demeden yollardayız, çalışıyoruz. Vatandaş zor durumda, onlar için neler yapabiliriz diye en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Siz hemşeri dernekleri ilçemizin önemli bir konumdasınız bu sebepten ötürü sizlerin her düşüncesi bizler için değerlidir”

Bu sefer kazanacağız

CHP Gölcük İlçe Örgütü Başkanı Fikret Gürel “24 Ekim ile erkenden çıktığımız bu yolda epey bir yol kat ettik. Bu süre zarfını çok iyi kullandığımızı düşünüyorum. Biz karşımızda kim olur düşüncesiyle değil, halka nasıl ve hangi noktada en üst düzey hizmeti sağlayabiliriz düşüncesiyle yola çıktık. Gölcük’ün mozaiğini oluşturan derneklerimiz de bu hususta çok önemli bir paya sahipsiniz. Adayımıza sonsuz güvenimiz var, güçlü bir isim olduğunu düşünüyoruz ve görüyoruz. Umudumuz yüksek bu sefer kazanacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.