LASTİK İŞ
ismail

BAYİ SAHİPLERİ SORUYOR ''BİZİM İŞ YERLERİMİZ NEDEN KAPALI?''

Gölcük 04.08.2020 - 15:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYİ SAHİPLERİ SORUYOR ''BİZİM İŞ YERLERİMİZ NEDEN KAPALI?''

Gölcük de faaliyet gösteren 4, Değirmendere de ise 2 ganyan bayii geçtiğimiz hafta iş yerlerine gelen talimatla bayilerini kapattılar..

Kocaeli genelinde tüm ilçelerde bulunan ganyan bayilerinin açık olmasına rağmen, Gölcük ve Değirmendere de ki bayilerin neden kapatıldığını bilmediklerini belirten iş yeri sahipleri çaresiz kaldılar. Her birinin yanında bir kaç personel çalıştığı ve dükkanlarının kapatılması nedeni ile zor durumda kaldıklarını belirten bayi sahipleri, " İzmit merkez başta olmak üzere diğer tüm ilçelerdeki ganyan bayileri faaliyetine devam ediyor. Bir tek Gölcük'teki bayiler kapalı.Oysa, TJK yarışları sürüyor.Bugün de Kocaeli Kartepe hipodromunda yarışlar var. Bayiler kapalı olacaksa yarışların ne anlamı var ?..Bizler de diğer ilçelerdeki ganyan bayileri gibi faaliyetimize devam etmek istiyoruz.Yetklililerden gereken yardımı bekliyoruz" dediler. 
Gölcük de faaliyet gösteren 4, Değirmendere de ise 2 ganyan bayii geçtiğimiz hafta iş yerlerine gelen talimatla bayilerini kapattılar..

Kocaeli genelinde tüm ilçelerde bulunan ganyan bayilerinin açık olmasına rağmen, Gölcük ve Değirmendere de ki bayilerin neden kapatıldığını bilmediklerini belirten iş yeri sahipleri çaresiz kaldılar.

Her birinin yanında bir kaç personel çalıştığı ve dükkanlarının kapatılması nedeni ile zor durumda kaldıklarını belirten bayi sahipleri, " İzmit merkez başta olmak üzere diğer tüm ilçelerdeki ganyan bayileri faaliyetine devam ediyor. Bir tek Gölcük'teki bayiler kapalı.Oysa, TJK yarışları sürüyor.Bugün de Kocaeli Kartepe hipodromunda yarışlar var. Bayiler kapalı olacaksa yarışların ne anlamı var ?..Bizler de diğer ilçelerdeki ganyan bayileri gibi faaliyetimize devam etmek istiyoruz.Yetklililerden gereken yardımı bekliyoruz" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.