BAYKAL PİMİ ÇEKTİ !..

Gölcük 03.05.2017 - 09:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYKAL PİMİ ÇEKTİ !..

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, Önceki akşam CNN Türk de bombanın pimini çekti.. Baykal kısaca, “ Kılıçdaroğlu 2019 da başkan adayı olmak isterse arkasında dururum.Ancak  CHP kurultaya gitmeli ve örgütten onay almış bir isim başkan adayı olmalı” dedi.. Yani Baykal ortalığı bir kez daha karıştırdı. “ Muhtar Bile Olamaz” denilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meclis yolunu açan, 7 Haziran seçiminden sonra da gizlice Ak Saray da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek MHP’nin koalisyona girmemesine neden olan Baykal, bir kez daha ortalığı karıştırdı… Baykal’ın sözleri şu anlama geliyor aslında.. Diyor ki Kılıçdaroğlu’na, “ Sen 7 senedir genel başkan olabilirsin ama başkan adayı olmak istiyorsan kurultaya git , onay al”… Elbette bu kurultay olursa, Baykal da diğer adaylardan biri olacaktır… Yani; Kaset skandalı ile CHP’den giden, Referandum sürecinde ise tıpkı bir genel başkan gibi il il dolaşan Baykal, Muhtemelen örgütöülüğünü de konuşturmuş, Zaten tabanda var olan gücünü daha da bir pekiştirmiştir… Sözün özü; CHP’yi çoook sıcak günler bekliyor…  

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal,

Önceki akşam CNN Türk de bombanın pimini çekti..

Baykal kısaca,

“ Kılıçdaroğlu 2019 da başkan adayı olmak isterse arkasında dururum.Ancak  CHP kurultaya gitmeli ve örgütten onay almış bir isim başkan adayı olmalı” dedi..

Yani Baykal ortalığı bir kez daha karıştırdı.

“ Muhtar Bile Olamaz” denilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meclis yolunu açan,

7 Haziran seçiminden sonra da gizlice Ak Saray da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek MHP’nin koalisyona girmemesine neden olan Baykal, bir kez daha ortalığı karıştırdı…

Baykal’ın sözleri şu anlama geliyor aslında..

Diyor ki Kılıçdaroğlu’na,

“ Sen 7 senedir genel başkan olabilirsin ama başkan adayı olmak istiyorsan kurultaya git , onay al”…

Elbette bu kurultay olursa,

Baykal da diğer adaylardan biri olacaktır…

Yani;

Kaset skandalı ile CHP’den giden,

Referandum sürecinde ise tıpkı bir genel başkan gibi il il dolaşan Baykal,

Muhtemelen örgütöülüğünü de konuşturmuş,

Zaten tabanda var olan gücünü daha da bir pekiştirmiştir…

Sözün özü;

CHP’yi çoook sıcak günler bekliyor…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.