''BAYRAKSIZ EV KALMASIN''

Gündem 24.10.2020 - 15:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''BAYRAKSIZ EV KALMASIN''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Kaymnakamlık internet istesinde videolu yaptığı duyuruda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında tüm ev ve işyerlerinin bayrak asarak bayramımızı coşku içerisinde kutlayalım mesajı verdi.

HER EVE VE İŞYERİNE BAYRAK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız yaklaşırken Kaymakam Karabulut’tan vatandaşlara önemli bir çağrı geldi. Kaymakam Karabulut, yaptığı açıklamada, ‘En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımızda tüm ilçemizde Cumhuriyet Bayramımızı idrak edeceğiz. Bayramımızı coşku mutluluk ve sevinç içerisinde Kaymakamlık olarak her eve bir bayrak kampanyası başlattık. Sizlerden ricam bağımsızlığımızın birliğimizin ve beraberliğimizin simgesi olan bayrağımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında evlerimizin balkonlarına camlarına iş yerlerine lütfen asalım” dedi. BAYRAKLAR GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında çocuklara ve vatandaşlara bayrak dağıtmıştı. Bu kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Gölcük Belediyesi ev ve işyerlerinde bayrak olmayan vatandaşlara talepler doğrultusunda Bayrak hediye edecek.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Kaymnakamlık internet istesinde videolu yaptığı duyuruda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında tüm ev ve işyerlerinin bayrak asarak bayramımızı coşku içerisinde kutlayalım mesajı verdi.

HER EVE VE İŞYERİNE BAYRAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız yaklaşırken Kaymakam Karabulut’tan vatandaşlara önemli bir çağrı geldi. Kaymakam Karabulut, yaptığı açıklamada, ‘En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımızda tüm ilçemizde Cumhuriyet Bayramımızı idrak edeceğiz. Bayramımızı coşku mutluluk ve sevinç içerisinde Kaymakamlık olarak her eve bir bayrak kampanyası başlattık. Sizlerden ricam bağımsızlığımızın birliğimizin ve beraberliğimizin simgesi olan bayrağımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında evlerimizin balkonlarına camlarına iş yerlerine lütfen asalım” dedi.

BAYRAKLAR GÖLCÜK BELEDİYESİNDEN
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında çocuklara ve vatandaşlara bayrak dağıtmıştı. Bu kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Gölcük Belediyesi ev ve işyerlerinde bayrak olmayan vatandaşlara talepler doğrultusunda Bayrak hediye edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.