BAYRAM ÖNCESİ EMNİYETTEN UYARI!

Gündem 22.06.2017 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM ÖNCESİ EMNİYETTEN UYARI!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşan bayram öncesi kurulan semt pazarlarında ve işlek caddelerde broşür dağıtarak vatandaşları dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı uyardı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli’nde kurulan semt pazarları ile işlek noktalarda gruplar halinde dolaşarak broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Polis ekipleri özellikle yaklaşan bayram nedeniyle bayram öncesi oluşacak yoğunlukta esnafları para alışverişinde sahte paraya karşı dikkatli olmaları, sahte para anlaşılır makine ve kalem kullanmaları,  para alırken tırnakçı olarak bilinen dolandırıcılara karşıda uyardı. Semt pazarı ve işlek caddelerde vatandaşlara broşür veren polis ekipleri vatandaşları evden çıkarken, tatile giderken kapı ve pencerelerini kapamaları, yakın komşusuna gittiğini söylemesini istedi. Ayrıca kapkaç olaylarına karşı bayanların dolaşırken çantalarını nasıl taşıması gerektiği, erkeklerin cüzdanlarını nasıl muhafaza etmesi gerektiği anlatıldı. KAPKAÇ OLAYLARINA KARŞI DA BİLGİLENDİRME Ayrıca bu konular ile ilgili hazırlanmış broşürlerin dağıtımı yapıldı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli’nde kurulan semt pazarları ile işlek noktalarda gruplar halinde dolaşarak broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Polis ekipleri özellikle yaklaşan bayram nedeniyle bayram öncesi oluşacak yoğunlukta esnafları para alışverişinde sahte paraya karşı dikkatli olmaları, sahte para anlaşılır makine ve kalem kullanmaları,  para alırken tırnakçı olarak bilinen dolandırıcılara karşıda uyardı. Semt pazarı ve işlek caddelerde vatandaşlara broşür veren polis ekipleri vatandaşları evden çıkarken, tatile giderken kapı ve pencerelerini kapamaları, yakın komşusuna gittiğini söylemesini istedi. Ayrıca kapkaç olaylarına karşı bayanların dolaşırken çantalarını nasıl taşıması gerektiği, erkeklerin cüzdanlarını nasıl muhafaza etmesi gerektiği anlatıldı. Ayrıca bu konular ile ilgili hazırlanmış broşürlerin dağıtımı yapıldı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşan bayram öncesi kurulan semt pazarlarında ve işlek caddelerde broşür dağıtarak vatandaşları dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı uyardı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli’nde kurulan semt pazarları ile işlek noktalarda gruplar halinde dolaşarak broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Polis ekipleri özellikle yaklaşan bayram nedeniyle bayram öncesi oluşacak yoğunlukta esnafları para alışverişinde sahte paraya karşı dikkatli olmaları, sahte para anlaşılır makine ve kalem kullanmaları,  para alırken tırnakçı olarak bilinen dolandırıcılara karşıda uyardı. Semt pazarı ve işlek caddelerde vatandaşlara broşür veren polis ekipleri vatandaşları evden çıkarken, tatile giderken kapı ve pencerelerini kapamaları, yakın komşusuna gittiğini söylemesini istedi. Ayrıca kapkaç olaylarına karşı bayanların dolaşırken çantalarını nasıl taşıması gerektiği, erkeklerin cüzdanlarını nasıl muhafaza etmesi gerektiği anlatıldı.

KAPKAÇ OLAYLARINA KARŞI DA BİLGİLENDİRME

Ayrıca bu konular ile ilgili hazırlanmış broşürlerin dağıtımı yapıldı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli’nde kurulan semt pazarları ile işlek noktalarda gruplar halinde dolaşarak broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Polis ekipleri özellikle yaklaşan bayram nedeniyle bayram öncesi oluşacak yoğunlukta esnafları para alışverişinde sahte paraya karşı dikkatli olmaları, sahte para anlaşılır makine ve kalem kullanmaları,  para alırken tırnakçı olarak bilinen dolandırıcılara karşıda uyardı. Semt pazarı ve işlek caddelerde vatandaşlara broşür veren polis ekipleri vatandaşları evden çıkarken, tatile giderken kapı ve pencerelerini kapamaları, yakın komşusuna gittiğini söylemesini istedi. Ayrıca kapkaç olaylarına karşı bayanların dolaşırken çantalarını nasıl taşıması gerektiği, erkeklerin cüzdanlarını nasıl muhafaza etmesi gerektiği anlatıldı. Ayrıca bu konular ile ilgili hazırlanmış broşürlerin dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.