LASTİK İŞ

BAYRAM ÖNCESİ KASAPLIK EĞİTİMİ

Kocaeli 07.08.2015 - 20:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAYRAM ÖNCESİ KASAPLIK EĞİTİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban kesimine yönelik profesyonel eğitimlerini teorik ve pratik olarak 22 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları tarafından gerçekleştirilen kurban kesim eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.  Veteriner hekim Nuri Aydın tarafından Köseköy KO-MEK’te yapılan teorik eğitimler sonrasında pratik eğitimler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Mezbahanesi’nde gerçekleştirildi. Bir haftalık eğitim sonrasında gerçekleştirilecek yazılı sınavdan sonra başarılı olan adaylara kasaplık sertifikaları verilecek. KURSİYERLERE GENEL BİLGİLER VERİLDİ Kurban kesimiyle ilgili çeşitli eğitimlerin verildiği teorik eğitimde küçükbaş ve büyükbaş kurbanın kesiminden zapt edilmesine kadar detaylı bilgiler veridi. Veteriner hekim Nuri Aydın, eğitimlerde kurban kesim esnasında alınması gereken önlemler ve uygulanacak işlemleri kursiyerlere tek tek anlattıklarını ifade etti. HAYVAN KESİMİ UYGULAMALI GÖSTERİLDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kasaplık eğitimi kapsamında, kasap adaylarına Büyükşehir’e ait Solaklar’da bulunan mezbahanede uygulamalı kurban kesimi eğitimi gerçekleştirildi. Hayvan kesimi öncesi, kesimi ve sonrası eğitimlerini uygulamalı olarak yapıldı. Kesim işlemini dikkatle takip eden kursiyerler, pratik deneyim kazandı.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban kesimine yönelik profesyonel eğitimlerini teorik ve pratik olarak 22 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları tarafından gerçekleştirilen kurban kesim eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.  Veteriner hekim Nuri Aydın tarafından Köseköy KO-MEK’te yapılan teorik eğitimler sonrasında pratik eğitimler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Mezbahanesi’nde gerçekleştirildi. Bir haftalık eğitim sonrasında gerçekleştirilecek yazılı sınavdan sonra başarılı olan adaylara kasaplık sertifikaları verilecek.

KURSİYERLERE GENEL BİLGİLER VERİLDİ

Kurban kesimiyle ilgili çeşitli eğitimlerin verildiği teorik eğitimde küçükbaş ve büyükbaş kurbanın kesiminden zapt edilmesine kadar detaylı bilgiler veridi. Veteriner hekim Nuri Aydın, eğitimlerde kurban kesim esnasında alınması gereken önlemler ve uygulanacak işlemleri kursiyerlere tek tek anlattıklarını ifade etti.

HAYVAN KESİMİ UYGULAMALI GÖSTERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kasaplık eğitimi kapsamında, kasap adaylarına Büyükşehir’e ait Solaklar’da bulunan mezbahanede uygulamalı kurban kesimi eğitimi gerçekleştirildi. Hayvan kesimi öncesi, kesimi ve sonrası eğitimlerini uygulamalı olarak yapıldı. Kesim işlemini dikkatle takip eden kursiyerler, pratik deneyim kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.