LASTİK İŞ
ismail

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLARA BAKIM YAPILDI

Gündem 22.05.2020 - 15:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLARA BAKIM YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan mezarlıkları temizleyerek, Ramazan Bayramı’na hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kocaeli genelindeki Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan mezarlıklarda büyüyen otların, çalıların temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Ayrıca İzmit Bağçeşme Şehitliği’nde Büyükşehir personelleri tarafından arife ve bayramın birinci günü Kur’an-ı Kerim tilaveti okunacak.   TİTİZLİKLE TEMİZLENDİ Mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar bünyesinde kurulan ekiple yapıldı. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisindeki İzmit Bağçeşme, Asri Mezarlık, Kuruçeşme Hatipköy, Tavşantepe ve Kent Mezarlıklarında oluşan otlar, çalılar, ara yollar temizlendi. Mezarlık içi ana yolları yıkandı ve çevre bakımları gerçekleştirildi. Ayrıca İzmit Bağçeşme’de bulunan şehitlik mezarlığında temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.    ŞEHİT AİLELERİ MEZARLIKLARI ZİYARET EDİLEBİLECEK İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre şehit aileleri, bayramın birinci günü şehitlerinin mezarını ziyaret edebilecek.
Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan mezarlıkları temizleyerek, Ramazan Bayramı’na hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kocaeli genelindeki Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan mezarlıklarda büyüyen otların, çalıların temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Ayrıca İzmit Bağçeşme Şehitliği’nde Büyükşehir personelleri tarafından arife ve bayramın birinci günü Kur’an-ı Kerim tilaveti okunacak.

 

TİTİZLİKLE TEMİZLENDİ

Mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar bünyesinde kurulan ekiple yapıldı. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisindeki İzmit Bağçeşme, Asri Mezarlık, Kuruçeşme Hatipköy, Tavşantepe ve Kent Mezarlıklarında oluşan otlar, çalılar, ara yollar temizlendi. Mezarlık içi ana yolları yıkandı ve çevre bakımları gerçekleştirildi. Ayrıca İzmit Bağçeşme’de bulunan şehitlik mezarlığında temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. 

 

ŞEHİT AİLELERİ MEZARLIKLARI ZİYARET EDİLEBİLECEK

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre şehit aileleri, bayramın birinci günü şehitlerinin mezarını ziyaret edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.