LASTİK İŞ
ismail

BAYRAM ÖNCESİ OTOBÜS BİLETLERİ ZAMLANDI!

Gündem 14.08.2018 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM ÖNCESİ OTOBÜS BİLETLERİ ZAMLANDI!

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs firmalarında hareketli günler yaşanıyor. Firmalar, her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da fiyatlara zam uyguladı.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken şehirlerarası otobüs terminallerinde hareketlilik başladı. Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle tatilcilerin şehir dışına çıkacak olmaları nedeniyle İzmit Otobüs Terminali’nde ek seferlerle takviyeler yapılırken, hiçbir yolcunun mağdur olmaması için terminal görevlileri 24 saat çalışıyor. Geçtiğimiz bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da otobüs bileti fiyatlarına zam geldi. Bilet fiyatlarına zam gelmesine karşın fiyatlar, uçak bileti fiyatlarına göre daha uygun. Bayram dolayısıyla zamlanan bilet fiyatları şu şekilde: ŞEHİR - BAYRAM ÖNCESİ - ŞU AN İzmit - İstanbul (Harem) 18 TL - 22 - 25 TL İzmit - İstanbul (Esenler) 20 TL - 25 - 35TL  İzmit - Adapazarı 15 TL - 18 TL İzmit - ANKARA 45 TL - 50 - 60 TL İzmit - ANTALYA 90 TL - 95 ve 105 TL
9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs firmalarında hareketli günler yaşanıyor. Firmalar, her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da fiyatlara zam uyguladı.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken şehirlerarası otobüs terminallerinde hareketlilik başladı. Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle tatilcilerin şehir dışına çıkacak olmaları nedeniyle İzmit Otobüs Terminali’nde ek seferlerle takviyeler yapılırken, hiçbir yolcunun mağdur olmaması için terminal görevlileri 24 saat çalışıyor. Geçtiğimiz bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da otobüs bileti fiyatlarına zam geldi. Bilet fiyatlarına zam gelmesine karşın fiyatlar, uçak bileti fiyatlarına göre daha uygun.

Bayram dolayısıyla zamlanan bilet fiyatları şu şekilde:

ŞEHİR - BAYRAM ÖNCESİ - ŞU AN

İzmit - İstanbul (Harem) 18 TL - 22 - 25 TL

İzmit - İstanbul (Esenler) 20 TL - 25 - 35TL 

İzmit - Adapazarı 15 TL - 18 TL

İzmit - ANKARA 45 TL - 50 - 60 TL

İzmit - ANTALYA 90 TL - 95 ve 105 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.