LASTİK İŞ
ismail

BAYRAM PAZARI ÇARŞIYA HAREKET GETİRDİ

Gölcük 19.08.2018 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM PAZARI ÇARŞIYA HAREKET GETİRDİ

Dini bayramlar öncesinde ilçemizde kurulan bayram pazarı, birçok vatandaşın büyük ilgisini çekiyor

Dini bayramlar öncesinde ilçemizde 19 Mayıs Caddesi ile 20. Sokak’ta kurulan bayram pazarı, vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Hemen hemen her ürünle ilgili tezgahların kurulduğu bayram pazarı, her dini bayramın arife gününe kadar açılıyor ve esnaflar, halka ellerindeki ürünleri sunuyor. İlçe ticaretine de oldukça büyük bir etkisi olan bayram pazarları ile ilçe esnafları, açık oldukları günler boyunca halkla iç içe oluyor. Vatandaşlar açılan bu pazarların hem esnaflara hem de halka büyük faydası olduğunu dile getiriyor. YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 20. Sokak ile 19 Mayıs Caddesi’nde kurulan bayram pazarı, Kurban Bayramı öncesinde halkın ihtiyaç duyduğu tüm ürünlere kolaylıkla ulaşmasını sağladı. Bayramda en çok talep edilen şekerleme, çikolata ve giyim ile ilgili ürünlerin sunulduğu bayram pazarında fiyatlar da halkın cebine uygun olarak düzenlendi. Vatandaşlar, fiyatlar ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirerek, “Fiyatların uygun olması, hem bizlerin ekonomisine olumlu katkı sağladı hem de esnaflar, bayram öncesinde iyi bir satış yapmış oldu” dedi. Bayram öncesinde açılan bayram pazarı, kurulduğu ilk günün ilk saatlerinden itibaren oldukça yoğun bir görüntü çizdi.
Dini bayramlar öncesinde ilçemizde kurulan bayram pazarı, birçok vatandaşın büyük ilgisini çekiyor

Dini bayramlar öncesinde ilçemizde 19 Mayıs Caddesi ile 20. Sokak’ta kurulan bayram pazarı, vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Hemen hemen her ürünle ilgili tezgahların kurulduğu bayram pazarı, her dini bayramın arife gününe kadar açılıyor ve esnaflar, halka ellerindeki ürünleri sunuyor. İlçe ticaretine de oldukça büyük bir etkisi olan bayram pazarları ile ilçe esnafları, açık oldukları günler boyunca halkla iç içe oluyor. Vatandaşlar açılan bu pazarların hem esnaflara hem de halka büyük faydası olduğunu dile getiriyor.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

20. Sokak ile 19 Mayıs Caddesi’nde kurulan bayram pazarı, Kurban Bayramı öncesinde halkın ihtiyaç duyduğu tüm ürünlere kolaylıkla ulaşmasını sağladı. Bayramda en çok talep edilen şekerleme, çikolata ve giyim ile ilgili ürünlerin sunulduğu bayram pazarında fiyatlar da halkın cebine uygun olarak düzenlendi. Vatandaşlar, fiyatlar ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirerek, “Fiyatların uygun olması, hem bizlerin ekonomisine olumlu katkı sağladı hem de esnaflar, bayram öncesinde iyi bir satış yapmış oldu” dedi. Bayram öncesinde açılan bayram pazarı, kurulduğu ilk günün ilk saatlerinden itibaren oldukça yoğun bir görüntü çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.