BAYRAM PAZARININ YERİ DEĞİŞTİ

Gölcük 15.05.2019 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM PAZARININ YERİ DEĞİŞTİ

Her yıl Gölcük 63. Sokakta kurulan bayram pazarı bu yıl ise Gölcük Merkez Mahallesi yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanında bayrama 3 gün kala kurulacaktır.

Her yıl bayrama 3 gün kala bayram pazarı Gölcük Dumlupınar Mahallesi 63. Sokakta kuruluyordu. 3 gün pazardan dolayı kapalı kalan 63. Sokak sıkıntılı anlar yaşanıyordu. Bayrama 20 gün kala   Gölcük Seyyar Pazarcılar Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi pazarcı esnafı bayramda halka daha rahat hizmet verilmesi için yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanı 3 günlük bayram pazarı için Gölcük Belediyesinden talep etti. Bu talep Gölcük Belediyesi tarafından kabul edildi. Bundan sonra Ramazan ve Kurban Bayram pazarları Merkez Mahallesi yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanı kurularak hizmet verecek. Bayram pazarıyla ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz Pazarcı esnafı olarak her yıl Bayramdan 3 gün önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 63. Sokakta kuruyorduk. Mahalle sokağında Pazar olması mahalleliye ve civarı esnaflara sıkıntı veriyordu. Bu sıkıntıların yaşanmaması ve pazarcı esnaflarımız halkımıza daha iyi ve rahat hizmet vermesi için bayram pazarının yerini değiştirme kararını aldık. Yer olarak ta yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanı uygun olduğunu tespit ettik. Bu alana Pazar kurmak için ideal bir seçenek oldu.  Gölcük Belediyemizin destekleri ile bu yıl giyim esnafımız bayram pazarını Gölcük Merkez Mahallesi yıkılan gazi ortaokulu alanında bayram pazarımız kurulacaktır. Kurulan bu bayram pazarımız Gölcük merkez mahallesi 67. Sokak 54. Sokak ve cumhuriyet caddesi üzerindeki esnaflarımıza da canlılık getireceğine ümit ediyorum” şeklinde konuştu. Fahri Haner   
Her yıl Gölcük 63. Sokakta kurulan bayram pazarı bu yıl ise Gölcük Merkez Mahallesi yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanında bayrama 3 gün kala kurulacaktır.

Her yıl bayrama 3 gün kala bayram pazarı Gölcük Dumlupınar Mahallesi 63. Sokakta kuruluyordu. 3 gün pazardan dolayı kapalı kalan 63. Sokak sıkıntılı anlar yaşanıyordu. Bayrama 20 gün kala  
Gölcük Seyyar Pazarcılar Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi pazarcı esnafı bayramda halka daha rahat hizmet verilmesi için yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanı 3 günlük bayram pazarı için Gölcük Belediyesinden talep etti. Bu talep Gölcük Belediyesi tarafından kabul edildi. Bundan sonra Ramazan ve Kurban Bayram pazarları Merkez Mahallesi yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanı kurularak hizmet verecek.

Bayram pazarıyla ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz Pazarcı esnafı olarak her yıl Bayramdan 3 gün önce Gölcük Dumlupınar Mahallesi 63. Sokakta kuruyorduk. Mahalle sokağında Pazar olması mahalleliye ve civarı esnaflara sıkıntı veriyordu. Bu sıkıntıların yaşanmaması ve pazarcı esnaflarımız halkımıza daha iyi ve rahat hizmet vermesi için bayram pazarının yerini değiştirme kararını aldık. Yer olarak ta yıkılan Gölcük Gazi Ortaokulu alanı uygun olduğunu tespit ettik. Bu alana Pazar kurmak için ideal bir seçenek oldu.  Gölcük Belediyemizin destekleri ile bu yıl giyim esnafımız bayram pazarını Gölcük Merkez Mahallesi yıkılan gazi ortaokulu alanında bayram pazarımız kurulacaktır. Kurulan bu bayram pazarımız Gölcük merkez mahallesi 67. Sokak 54. Sokak ve cumhuriyet caddesi üzerindeki esnaflarımıza da canlılık getireceğine ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.