BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK ?

Kocaeli 28.08.2017 - 06:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK ?

Kurban Bayramı'nda Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Kentimizde geçtiğimiz hafta başlayıp salı günü de devam eden ve çarşamba günü kenti terk eden sağanak yağmurun 30 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli’ye geri döneceği Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün cuma günü açıkladığı hava tahmin raporunda yer almıştı. Sağanak yağmur beklentisi, bugünkü raporda ortadan kalktı, o gün havanın parçalı bulutlu ve güneşli olacağı açıklandı. Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporunda yağmur görünmezken bayram tatilinin ilk 5 günüyle ilgili raporunda da Kocaeli için yağmur uyarısı yapılmadı.   HAVA AÇIK OLACAK 1 Eylül'de başlayacak Kurban Bayramı tatili için hazırlıklarını sürdüren vatandaşların merakla araştırdığı Meteoroloji verilerine göre bayram tatilinin ilk yarısında yurdun büyük bölümünde hava açık olacak. Bayram tatilinin ilerleyen günleri için hava durumu netlik kazanmasa da sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinde seyredecek… Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hava durumu tahminlerine göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmayacak, hava Akdeniz ve Doğu Anadolu’da mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Bayrama kadar olan hava tahminini açıklayan Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün raporuna göre bugün kentimizde az bulutlu bir hava hakim, en düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 30 derece.   SICAKLIK DÜŞÜYOR   Nem yüzdesi ise 92. 28 Ağustos Pazartesi günü yani yarın da az bulutlu bir hava bekleniyor Kocaeli’de. En düşük sıcaklığın 20, en yüksek sıcaklığın 31 derece olacağı yarın, ne oranı yüzde 94 olarak tahmin ediliyor. 29 Ağustos Salı günü bulutlar artıyor, kentimizi parçalı bulutlu bir hava bekliyor. Hava sıcaklığı da nem oranı da bir önceki gün ile aynı, değişmiyor. 30 Ağustos Çarşamba günü için daha önce yağmur uyarısı yapılmıştı ancak Meteoroloji bu tahminini değiştirdi. Parçalı bulutlu bir havanın beklendiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümünde en düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 29 derece, ne oranı ise yüzde 81. Ve 31 Ağustos Perşembe günü yani bayram arifesinde de parçalı bulutlu bir hava hakim olacak kentimizde. En düşük sıcaklığın 17’ye kadar gerileyeceği Kocaeli’de en yüksek sıcaklık 30 derece seviyesinde seyredecek. Nem oranı yüzde 92’ye yükselecek. Meteoroloji Müdürlüğünün tahminine göre Kocaeli’nin bayramı da yağmursuz geçirmesi bekleniyor. Kandıra’daki plajların doluluk oranının havanın açık olması nedeniyle yüzde yüze ulaşacağı da tahmin ediliyor.
Kurban Bayramı'nda Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Kentimizde geçtiğimiz hafta başlayıp salı günü de devam eden ve çarşamba günü kenti terk eden sağanak yağmurun 30 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli’ye geri döneceği Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün cuma günü açıkladığı hava tahmin raporunda yer almıştı. Sağanak yağmur beklentisi, bugünkü raporda ortadan kalktı, o gün havanın parçalı bulutlu ve güneşli olacağı açıklandı. Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporunda yağmur görünmezken bayram tatilinin ilk 5 günüyle ilgili raporunda da Kocaeli için yağmur uyarısı yapılmadı.

 

HAVA AÇIK OLACAK

1 Eylül'de başlayacak Kurban Bayramı tatili için hazırlıklarını sürdüren vatandaşların merakla araştırdığı Meteoroloji verilerine göre bayram tatilinin ilk yarısında yurdun büyük bölümünde hava açık olacak. Bayram tatilinin ilerleyen günleri için hava durumu netlik kazanmasa da sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinde seyredecek… Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hava durumu tahminlerine göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmayacak, hava Akdeniz ve Doğu Anadolu’da mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Bayrama kadar olan hava tahminini açıklayan Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün raporuna göre bugün kentimizde az bulutlu bir hava hakim, en düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 30 derece.

 

SICAKLIK DÜŞÜYOR

 

Nem yüzdesi ise 92. 28 Ağustos Pazartesi günü yani yarın da az bulutlu bir hava bekleniyor Kocaeli’de. En düşük sıcaklığın 20, en yüksek sıcaklığın 31 derece olacağı yarın, ne oranı yüzde 94 olarak tahmin ediliyor. 29 Ağustos Salı günü bulutlar artıyor, kentimizi parçalı bulutlu bir hava bekliyor. Hava sıcaklığı da nem oranı da bir önceki gün ile aynı, değişmiyor. 30 Ağustos Çarşamba günü için daha önce yağmur uyarısı yapılmıştı ancak Meteoroloji bu tahminini değiştirdi. Parçalı bulutlu bir havanın beklendiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümünde en düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 29 derece, ne oranı ise yüzde 81. Ve 31 Ağustos Perşembe günü yani bayram arifesinde de parçalı bulutlu bir hava hakim olacak kentimizde. En düşük sıcaklığın 17’ye kadar gerileyeceği Kocaeli’de en yüksek sıcaklık 30 derece seviyesinde seyredecek. Nem oranı yüzde 92’ye yükselecek. Meteoroloji Müdürlüğünün tahminine göre Kocaeli’nin bayramı da yağmursuz geçirmesi bekleniyor. Kandıra’daki plajların doluluk oranının havanın açık olması nedeniyle yüzde yüze ulaşacağı da tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.