Bayramda Hava Güneşli

Kocaeli 06.08.2013 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Bayramda Hava Güneşli

Bayramda, yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Bayramda, yurt genelinde yağış beklenmiyor. İlimizde de bugün (Salı), yarın ve bayram süresince hava açık, az bulutlu geçecek. Sıcaklıklar da mevsim normalleri düzeyinde seyredecek. 31-33 DERECE Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinin tahminlerine göre, önümüzdeki altı gün içinde hava açık, az bulutlu geçecek. En yüksek sıcaklıklar bugün ve yarın 32, bayramın ilk günü olan perşembe günü 31, cuma günü 33, cumartesi günü de 32 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları da 20-21 derece civarında tahmin ediliyor. Nem oranları da en yüksek yüzde 89-94 seviyelerinde seyredecek.
Bayramda, yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Bayramda, yurt genelinde yağış beklenmiyor. İlimizde de bugün (Salı), yarın ve bayram süresince hava açık, az bulutlu geçecek. Sıcaklıklar da mevsim normalleri düzeyinde seyredecek.

31-33 DERECE

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinin tahminlerine göre, önümüzdeki altı gün içinde hava açık, az bulutlu geçecek. En yüksek sıcaklıklar bugün ve yarın 32, bayramın ilk günü olan perşembe günü 31, cuma günü 33, cumartesi günü de 32 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları da 20-21 derece civarında tahmin ediliyor. Nem oranları da en yüksek yüzde 89-94 seviyelerinde seyredecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.