LASTİK İŞ

Bayramda Ulaşım Ücretsiz !

Kocaeli 06.08.2013 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Bayramda Ulaşım Ücretsiz !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kent halkı Ramazan Bayramı boyunca deniz ve kara ulaşımından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kent halkı Ramazan Bayramı boyunca deniz ve kara ulaşımından ücretsiz olarak faydalanabilecek. Büyükşehir otobüsleri arife günü ve bayramın birinci günü kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları Asri Mezarlık ve Bağçeşme`ye ücretsiz taşıyacak.    KABRİSTANLARA ZİYARET Kentin her köşesine belediye otobüsleri ve deniz ulaşım araçları ile gitmek isteyenler ücret ödemeyecek. Büyükşehir Belediyesi`nin kabristanlık ziyaretleri için sefere koyduğu  otobüsler, 08.00 – 16.00 arası her saat başı hareket edecek. Otobüsler Batı Terminali`nden Asri Mezarlık ile Bağçeşme`ye kalkacak.    İLK GÜN PARKOMATLAR DA ÜCRETSİZ Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bazı hizmetlerini de ücretsiz verecek. Büyükşehir Belediyesi, parkomatlı otoparklarda da bayramın birinci günü ücret almayacak. Bayram ziyaretleri için şehir içine gelen tüm vatandaşlar rahatça otoparkları kullanabilecekler. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kent halkı Ramazan Bayramı boyunca deniz ve kara ulaşımından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kent halkı Ramazan Bayramı boyunca deniz ve kara ulaşımından ücretsiz olarak faydalanabilecek. Büyükşehir otobüsleri arife günü ve bayramın birinci günü kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları Asri Mezarlık ve Bağçeşme`ye ücretsiz taşıyacak. 

 
KABRİSTANLARA ZİYARET
Kentin her köşesine belediye otobüsleri ve deniz ulaşım araçları ile gitmek isteyenler ücret ödemeyecek. Büyükşehir Belediyesi`nin kabristanlık ziyaretleri için sefere koyduğu  otobüsler, 08.00 – 16.00 arası her saat başı hareket edecek. Otobüsler Batı Terminali`nden Asri Mezarlık ile Bağçeşme`ye kalkacak. 
 
İLK GÜN PARKOMATLAR DA ÜCRETSİZ
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bazı hizmetlerini de ücretsiz verecek. Büyükşehir Belediyesi, parkomatlı otoparklarda da bayramın birinci günü ücret almayacak. Bayram ziyaretleri için şehir içine gelen tüm vatandaşlar rahatça otoparkları kullanabilecekler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.