BAZ İSTASYONLARI MANTAR GİBİ TÜRÜYOR

12.07.2017 - 09:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAZ İSTASYONLARI MANTAR GİBİ TÜRÜYOR

Hem sağlıklı yaşayalım diyoruz, hem de kendimizi sağlıksız etmek için her türlü yolu deniyoruz. Sağlımızı tehlikeye atan en büyük etkenler birisi, sağlıksız ve gelişi güzel kurulan Baz İstasyonları. Baz istasyonları ilimiz de mantar gibi türemeye devam ediyor. Fotoğrafta gördüğünüz Baz İstasyonu dağ başında bir yer değil. Şehir merkezinden Merkez Çarşıdaki Baz İstasyonları Ayrıca şehir merkezinde de pek çok binanın tepesinde Baz İstasyonları var. Baz İstasyonları çığ gibi büyüyor, mantar gibi türüyor ve bir Allah’ın kuluda çıkıp da, “bu ne iş kardeşim” demiyor mu merak ediyoruz.  Hemen hemen her binanın çatısına bakın, Allah sizi inandırsın her çatıda irili ufaklı baz istasyonları var. Her biri bizlerin sağlığı için birer kanser tehdidi. Bu baz istasyonlarının kurulması ne nderece doğru, ne derece yanlış bunun yorumunu size bırakıyoruz. Ayrıca hepsinin şehir merkezinde de oluşu, ayrı bir merak konusu.  Eskiden hangi binaya baksanız, camına asılı çanak anten görürdük, şimdi ise kafanızı hangi binanın tepesine çevirseniz, Baz İstasyonu görüyorsunuz. Birileri para kazanacak diye, biz sağlıksız bir yaşam sürüyoruz. Oh ne ala memleket. Buradan yetkililere sesleniyoruz, acaba bu baz istasyonları bizlere zararı ne kadar var veya yok merak ediyoruz.  FOTOĞRAF:NİHAT KOCAMAN

Hem sağlıklı yaşayalım diyoruz, hem de kendimizi sağlıksız etmek için her türlü yolu deniyoruz. Sağlımızı tehlikeye atan en büyük etkenler birisi, sağlıksız ve gelişi güzel kurulan Baz İstasyonları.
Baz istasyonları ilimiz de mantar gibi türemeye devam ediyor. Fotoğrafta gördüğünüz Baz İstasyonu dağ başında bir yer değil. Şehir merkezinden Merkez Çarşıdaki Baz İstasyonları Ayrıca şehir merkezinde de pek çok binanın tepesinde Baz İstasyonları var. Baz İstasyonları çığ gibi büyüyor, mantar gibi türüyor ve bir Allah’ın kuluda çıkıp da, “bu ne iş kardeşim” demiyor mu merak ediyoruz. 
Hemen hemen her binanın çatısına bakın, Allah sizi inandırsın her çatıda irili ufaklı baz istasyonları var. Her biri bizlerin sağlığı için birer kanser tehdidi. Bu baz istasyonlarının kurulması ne nderece doğru, ne derece yanlış bunun yorumunu size bırakıyoruz. Ayrıca hepsinin şehir merkezinde de oluşu, ayrı bir merak konusu. 
Eskiden hangi binaya baksanız, camına asılı çanak anten görürdük, şimdi ise kafanızı hangi binanın tepesine çevirseniz, Baz İstasyonu görüyorsunuz. Birileri para kazanacak diye, biz sağlıksız bir yaşam sürüyoruz. Oh ne ala memleket.
Buradan yetkililere sesleniyoruz, acaba bu baz istasyonları bizlere zararı ne kadar var veya yok merak ediyoruz. 

FOTOĞRAF:NİHAT KOCAMAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.