LASTİK İŞ

BBP 17 AĞUSTOS'U UNUTMADI

Gölcük 17.08.2017 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BBP 17 AĞUSTOS'U UNUTMADI

Anıtpark Meydanı’nda düzenledikleri, 17 Ağustos Anma Programı’nda buluştu. Gölcük ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle, deprem şehitleri okunan Kur’an-ı Kerim ile anıldı

KURAN-I KERİM İLE ANILDILAR Tam 18 yıl önce Gölcük merkezli depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. BBP Gölcük İlçe Başkanı Sezgin Özmen’in ev sahipliğinde BBP’liler deprem şehitlerini andı. Gölcük Anıt Parkı’nda gerçekleşen anma etkinliğine, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar,il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak deprem şehitleri ve terör saldırısında hayatını kaybeden bütün şehitlere okunan Kuran-ı Kerim ruhlarına bağışlandı. Etkinlik sonrası söz alan Büyük Birlik Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sezgin Özmen, “18 yıl önce yaşadığımız bu felaketin bir daha yaşanmamasını diliyorum. Milletimize ve ülkemize böyle kazalar uzak olsun. Hayatını kaybeden başta deprem şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi. Etkinlik dağıtılan lokum ile son buldu.  
Anıtpark Meydanı’nda düzenledikleri, 17 Ağustos Anma Programı’nda buluştu. Gölcük ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle, deprem şehitleri okunan Kur’an-ı Kerim ile anıldı

KURAN-I KERİM İLE ANILDILAR

Tam 18 yıl önce Gölcük merkezli depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. BBP Gölcük İlçe Başkanı Sezgin Özmen’in ev sahipliğinde BBP’liler deprem şehitlerini andı. Gölcük Anıt Parkı’nda gerçekleşen anma etkinliğine, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar,il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak deprem şehitleri ve terör saldırısında hayatını kaybeden bütün şehitlere okunan Kuran-ı Kerim ruhlarına bağışlandı. Etkinlik sonrası söz alan Büyük Birlik Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sezgin Özmen, “18 yıl önce yaşadığımız bu felaketin bir daha yaşanmamasını diliyorum. Milletimize ve ülkemize böyle kazalar uzak olsun. Hayatını kaybeden başta deprem şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi. Etkinlik dağıtılan lokum ile son buldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.