BBP 28. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜMÜ KUTLAYACAK

Asayiş 28.01.2021 - 14:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BBP 28. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜMÜ KUTLAYACAK

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Başkan Akpınar, sözlerinin başında “Geçtiğimiz hafta içerisinde, terörle mücadelede kahramanca çarpışan silahlı kuvvetlerimizden şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, aynı şekilde şehit emniyet müdürümüz Gaffar Okkan ve gazeteci Uğur Mumcu’yu da rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.  GENİŞLETİLEN YOL UZAYACAK Sözlerini sürdüren Başkan Akpınar, “Kavaklı sahilimizdeki çalışma ile alakalı olarak Kazıklı Beyoğlu Deresi’nde sonlanacak olan yol genişletme projesini bizim önerilerimiz ve uyarılarımız doğrultusunda karşılık bulduğunu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in şahsımı arayarak bu projenin devam etmesi ile alakalı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Gölcük Belediye Başkanımıza konunun iletildiğini ve gerekli çalışmanın yapılacağını söylemesi, bir Gölcüklü olarak bizleri sevindirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yolun otomobil fabrikasına kadar devam etmesi çok önemli. Oradaki sahilin ilçemizin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğunun bilinciyle bu yolun bizlerde kalmış olacağını tekrar belirtiyoruz. Çalışmalarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz” dedi.  MUHSİN YAZICIOĞLU’NU ANACAKLAR Partilerinin ilçemizde yapacakları faaliyeti hakkında bazı açıklamalarda bulunan Başkan Akpınar, “29 Ocak 1993’te şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun milli mutabakat metni ile yol arkadaşlarıyla kurduğu Büyük Birlik Partimizin 28. yıldönümü münasebetiyle, il merkezimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, Gölcük’te de Anıtpark’ta maske, dezenfektan ve lokum ikramımız olacak. Tüm hemşerilerimizi, saat 11.00’da Anıtpark’a bekliyoruz” dedi.  GÜNEY OTOYOLU NEREDEN GEÇECEK Başkan Akpınar, açıklamasının sonunda ise “Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker tarafından Güney Marmara Otoyolu projesinin onaylandığını duyduk. Bunun kentimize, Kocaelili ve Gölcüklü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Fakat bu projenin uzun süredir görüşülmesi ve çok farklı şekillerde halkımız tarafından dillendirilmesi neticesinde, ortada karışık bir durum ve bilgi kirliliği olduğunu görüyoruz. Özellikle yolun ilçemizde temas ettiği köy ve mahallelerimizdeki vatandaşlarımız tarafından tam olarak anlaşılabilmesi açısından Gölcüklü yetkili makamların konunun son halini kamuoyu ile paylaşmasını diliyoruz. Paylaşmalarının, ortadaki bilgi kirliliğinin de giderilmesi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.
BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Başkan Akpınar, sözlerinin başında “Geçtiğimiz hafta içerisinde, terörle mücadelede kahramanca çarpışan silahlı kuvvetlerimizden şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, aynı şekilde şehit emniyet müdürümüz Gaffar Okkan ve gazeteci Uğur Mumcu’yu da rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. 

GENİŞLETİLEN YOL UZAYACAK
Sözlerini sürdüren Başkan Akpınar, “Kavaklı sahilimizdeki çalışma ile alakalı olarak Kazıklı Beyoğlu Deresi’nde sonlanacak olan yol genişletme projesini bizim önerilerimiz ve uyarılarımız doğrultusunda karşılık bulduğunu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in şahsımı arayarak bu projenin devam etmesi ile alakalı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Gölcük Belediye Başkanımıza konunun iletildiğini ve gerekli çalışmanın yapılacağını söylemesi, bir Gölcüklü olarak bizleri sevindirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yolun otomobil fabrikasına kadar devam etmesi çok önemli. Oradaki sahilin ilçemizin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğunun bilinciyle bu yolun bizlerde kalmış olacağını tekrar belirtiyoruz. Çalışmalarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz” dedi. 

MUHSİN YAZICIOĞLU’NU ANACAKLAR
Partilerinin ilçemizde yapacakları faaliyeti hakkında bazı açıklamalarda bulunan Başkan Akpınar, “29 Ocak 1993’te şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun milli mutabakat metni ile yol arkadaşlarıyla kurduğu Büyük Birlik Partimizin 28. yıldönümü münasebetiyle, il merkezimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, Gölcük’te de Anıtpark’ta maske, dezenfektan ve lokum ikramımız olacak. Tüm hemşerilerimizi, saat 11.00’da Anıtpark’a bekliyoruz” dedi. 

GÜNEY OTOYOLU NEREDEN GEÇECEK
Başkan Akpınar, açıklamasının sonunda ise “Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker tarafından Güney Marmara Otoyolu projesinin onaylandığını duyduk. Bunun kentimize, Kocaelili ve Gölcüklü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Fakat bu projenin uzun süredir görüşülmesi ve çok farklı şekillerde halkımız tarafından dillendirilmesi neticesinde, ortada karışık bir durum ve bilgi kirliliği olduğunu görüyoruz. Özellikle yolun ilçemizde temas ettiği köy ve mahallelerimizdeki vatandaşlarımız tarafından tam olarak anlaşılabilmesi açısından Gölcüklü yetkili makamların konunun son halini kamuoyu ile paylaşmasını diliyoruz. Paylaşmalarının, ortadaki bilgi kirliliğinin de giderilmesi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.