LASTİK İŞ
ismail

BBP'DEN BAYRAM ZİYARETİ

Asayiş 29.08.2017 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BBP'DEN BAYRAM ZİYARETİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP ilçe Başkanı Sezgin Özmen ile beraberindeki partililer ile birlikte, gazetemize bir Bayram ziyareti gerçekleştirerek, kongre sürecine ilişkin bilgiler verdiler

İLÇE KONGRELERİ EYLÜL AYINDA Gazetemizi ziyaret eden BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP ilçe Başkanı Sezgin Özmen ile beraberindeki partililer, yaklaşan Kurban Bayramımızı tebrik etmek adına, bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. İl Başkanı Duyar, yaklaşan ilçe kongrelerine ilişkin şunları söyledi: “Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin, 'Bütün il ve ilçe teşkilatları 2019 yılına hazır olsun' mesajından yola çıkarak, eylül ayı içinde 12 ilçemizin kongrelerini yapacağız. Zaten 12 ilçede teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. İş sadece kongrelere kaldı. İnşallah Gölcük ilçemizi genç arkadaşımız Sezgin Özmen'e emanet edeceğiz. Genel başkanımızın dediği gibi, ilçe ve il kongrelerinden sonra, tüm gücümüzle 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanacağız.” “HDP İLE AYNI MASADA OTURMAYIZ”   BBP İl Başkanı Duyar, geçtiğimiz hafta içinde yapılan il başkanları toplantısında, Saadet Partisi İl Başkanı'nın “HDP'de masa da olsun” sözlerine çok sert tepki göstererek, “HDP ile aynı masada olmayız” demişti. Bu sözlerini gazetemiz ziyaretinde açana Başkan Duyar, “HDP PKK'nın uzantısı olan ve terör ile işbirliği içinde olan bir parti. Bu nedenle onlarla aynı masada olmamız beklenemez. Buı yüzden Saadet Partisini anlamakta güçlük çekiyorum. Sanki gizli bir HDP seviciliği var. Ama biz diğer partiler ile mutabık kalarak, HDP'yi aramıza sokmayı düşünmüyoruz” dedi.  BBP ilçe Başkanı Sezgin Özmen de, Türkiye'nin BBP'ye ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “1 oy bile alsak, BBP üzerine düşen siyasi görevi sonuna kadar sürdürecektir” diye konuştu.  
Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP ilçe Başkanı Sezgin Özmen ile beraberindeki partililer ile birlikte, gazetemize bir Bayram ziyareti gerçekleştirerek, kongre sürecine ilişkin bilgiler verdiler

İLÇE KONGRELERİ EYLÜL AYINDA
Gazetemizi ziyaret eden BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP ilçe Başkanı Sezgin Özmen ile beraberindeki partililer, yaklaşan Kurban Bayramımızı tebrik etmek adına, bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. İl Başkanı Duyar, yaklaşan ilçe kongrelerine ilişkin şunları söyledi: “Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin, 'Bütün il ve ilçe teşkilatları 2019 yılına hazır olsun' mesajından yola çıkarak, eylül ayı içinde 12 ilçemizin kongrelerini yapacağız. Zaten 12 ilçede teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. İş sadece kongrelere kaldı. İnşallah Gölcük ilçemizi genç arkadaşımız Sezgin Özmen'e emanet edeceğiz. Genel başkanımızın dediği gibi, ilçe ve il kongrelerinden sonra, tüm gücümüzle 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazırlanacağız.”

“HDP İLE AYNI MASADA OTURMAYIZ”  
BBP İl Başkanı Duyar, geçtiğimiz hafta içinde yapılan il başkanları toplantısında, Saadet Partisi İl Başkanı'nın “HDP'de masa da olsun” sözlerine çok sert tepki göstererek, “HDP ile aynı masada olmayız” demişti. Bu sözlerini gazetemiz ziyaretinde açana Başkan Duyar, “HDP PKK'nın uzantısı olan ve terör ile işbirliği içinde olan bir parti. Bu nedenle onlarla aynı masada olmamız beklenemez. Buı yüzden Saadet Partisini anlamakta güçlük çekiyorum. Sanki gizli bir HDP seviciliği var. Ama biz diğer partiler ile mutabık kalarak, HDP'yi aramıza sokmayı düşünmüyoruz” dedi. 
BBP ilçe Başkanı Sezgin Özmen de, Türkiye'nin BBP'ye ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “1 oy bile alsak, BBP üzerine düşen siyasi görevi sonuna kadar sürdürecektir” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.