BEBEĞİNİ HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Gündem 04.08.2017 - 08:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEBEĞİNİ HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Dört ay önce bir erkek çocuk dünyaya getiren kadın çocuğunu istemediği için çocuğunu hastanede bırakıp kaçtı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde meydana gelen inanılmaz olayda, bir erkek çocuk meydana getiren bir kadın, çocuğunu hastaneye bırakarak kaçtı. 4 ay önce doğum yapan kadın, dün akşam tedavi amacıyla cocuğuyla birlikte Necati Çelik Devlet Hastanesine gelen kadın, çocuğun tedavisi sırasında ortadan kayboldu. Hasstane yetkililerinin Kavaklı mahallesi'nde ki evinde ulaştığı kadının " Ben bu çocuğu istemiyorum. Ne yaparsanız yapın" dediği iddia edildi. Terk edilen bebek bugün Sosyal Hizmetlere teslim edilecek  
Dört ay önce bir erkek çocuk dünyaya getiren kadın çocuğunu istemediği için çocuğunu hastanede bırakıp kaçtı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde meydana gelen inanılmaz olayda, bir erkek çocuk meydana getiren bir kadın, çocuğunu hastaneye bırakarak kaçtı.

4 ay önce doğum yapan kadın, dün akşam tedavi amacıyla cocuğuyla birlikte Necati Çelik Devlet Hastanesine gelen kadın, çocuğun tedavisi sırasında ortadan kayboldu.

Hasstane yetkililerinin Kavaklı mahallesi'nde ki evinde ulaştığı kadının " Ben bu çocuğu istemiyorum. Ne yaparsanız yapın" dediği iddia edildi.

Terk edilen bebek bugün Sosyal Hizmetlere teslim edilecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.