LASTİK İŞ
ismail

BEBEKLER İÇİN YOĞUN BAKIM HİZMETE GİRDİ

Sağlık 14.01.2019 - 18:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEBEKLER İÇİN YOĞUN BAKIM HİZMETE GİRDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bir yenilik daha yaparak yenidoğan yoğun bakım ünitesini yaparak hastanede bir yenilik daha yaptı.

Günlük 4 bin insanın ayakta muayene olan ve acil serviste muayene sayısının günlük 1400 bulan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yapılan yeniliklerle ilgili bilgi veren Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi'nde 6 yataklı Yenidoğan yoğun bakım ünitesi hizmete hazır hale getirildi. İzolasyon odası ile beraber toplam 6 küvöz olacak olan Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yeni atanan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarının başlamasıyla hizmet verilmeye başlanacaktır.  Bunun yanında hastaneye bir kadın doğum uzmanı ataması yapılmış olup göreve başlaması beklenmektedir. Diğer yandan iller arası kurada da bir iç hastalıklar uzmanı bir çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı bir kadın doğum uzmanı bir anestezi uzmanı kadrosu açılmış olup böylece hastanemizin doktor eksiği büyük ölçüde kalmayacaktır. Ayrıca oldukça yoğun olan acil servis hizmetleri içinde kurum içi iller arası atamada bir acil tıp uzmanı ve bir pratisyen hekim kadrosu açılmıştır. Hastanemiz mevcut Hekim ve personel kadrosuyla beraber yeni katılacak sağlık personeli ve hekimlerle halkımıza hak ettiği  sağlık hizmetini verme gayretine devam edecektir. Hastanemiz bölge hastanesi gibi hizmet veriyor. Günlük ayakta muayene 4 bin kişiye ulaşırken, aynı zamanda Acil servise günde 1400 hasta müracaatına ulaştı” şeklinde konuştu. Fahri Haner 
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bir yenilik daha yaparak yenidoğan yoğun bakım ünitesini yaparak hastanede bir yenilik daha yaptı.

Günlük 4 bin insanın ayakta muayene olan ve acil serviste muayene sayısının günlük 1400 bulan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yapılan yeniliklerle ilgili bilgi veren Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesi'nde 6 yataklı Yenidoğan yoğun bakım ünitesi hizmete hazır hale getirildi. İzolasyon odası ile beraber toplam 6 küvöz olacak olan Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yeni atanan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarının başlamasıyla hizmet verilmeye başlanacaktır. 
Bunun yanında hastaneye bir kadın doğum uzmanı ataması yapılmış olup göreve başlaması beklenmektedir. Diğer yandan iller arası kurada da bir iç hastalıklar uzmanı bir çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı bir kadın doğum uzmanı bir anestezi uzmanı kadrosu açılmış olup böylece hastanemizin doktor eksiği büyük ölçüde kalmayacaktır. Ayrıca oldukça yoğun olan acil servis hizmetleri içinde kurum içi iller arası atamada bir acil tıp uzmanı ve bir pratisyen hekim kadrosu açılmıştır. Hastanemiz mevcut Hekim ve personel kadrosuyla beraber yeni katılacak sağlık personeli ve hekimlerle halkımıza hak ettiği  sağlık hizmetini verme gayretine devam edecektir. Hastanemiz bölge hastanesi gibi hizmet veriyor. Günlük ayakta muayene 4 bin kişiye ulaşırken, aynı zamanda Acil servise günde 1400 hasta müracaatına ulaştı” şeklinde konuştu.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.