BEDAVA ÇANTAYA HÜCUM

Gölcük 12.02.2019 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEDAVA ÇANTAYA HÜCUM

Torbam Elimde Çevrem Güvende Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafında Gölcük Anıtpark’ta Pazar torbası dikim standı kurarken aynı zamanda halk eğitim müdürlüğü tarafından dikilen 1500 Pazar çantası dağıtımı yapıldı. Çanta dağıtımında adete izdiham yaşandı. Vatandaşlar çanta alabilmek için bir birini ezdi.

2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde Torbam Elimde Çevrem Güvende Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Pazar torbası dikim kursunda 10 bin torba dikildi. Torbanı kendin yap program adın altında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Anıtpark’ta torba dikim standı ve 1500 torba dağıtım programını düzenlediler. Düzenlenen programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.   Programda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “bildiğiniz gibi sıfır atık yaşanabilir bir çevre en önemli konularımızdan biridir. Özellikle çevrenin korunması, gelecek nesillere aktarılması bizlerin görevleri. İşte burada atıkların değerlendirilmesi var. Kullanılmış yağ var pil var, tüm bunlar gelecek çocuklarımızın iyi bir çevrede yaşamaları için önemli. Bu günde Halk Eğitim Müdürlüğümüz belediyemizle ortak işbirliği ile sizlerin de katkılarıyla güzel bir etkinlik düzenlediler. Amacımız çevremizin korunması ve örnek olunması, farkındalık yaratılması ve burada Gölcüğümüzün her insanı destek veriyor katkı sağlıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “aslında çevremizi kirletmek veya temiz tutmak bizim elimizde. Ama biz kendimiz kirleterek sonradan şikayet ediyoruz. Sonuçta bu coğrafyayı yüce Rabbimiz bize hediye etti. Biz bu coğrafyada yaşadığımız süre içinde de saygıyı, çevreye duyarlı olmayı, çevreyi kirletmemeyi kendimize yaşam standart haline getirmeliyiz. Ama bunu gönüllü yapamadık. Yasal düzenlemeler sonucunda bu uygulamanın başlatılmasına karar verildi. Değerli Cumhurbaşkanımızın saygı değer eşleri başkanlığında sıfır atık projesi Türkiye’nin genelinde başlatılmıştır. Bu kapsamda yasal düzenlemeler sonucunda plastik tüketimi plastik torba tüketimi de yasaklandı. Çarşıda, pazarda, markette eşyalarımızı taşıdığımızda bez torbaları vatandaşımıza temin edilmesi bir görev. İşte Halk Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesindeki usta öğreticilerimiz, Gölcük Belediyesi GÖLMEK bünyesindeki öğreticilerimiz kursa katılan sizlere bezleri temin ettik ve sizler bez torbaları yaptınız. İzler burada takriben 1500 torba dağıtıyoruz” dedi.   Bu konuşmaların ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Halk E4ğitim Müdürü Mehmet Hafız Arvas tarafından hazırlanmış 1500 bez torba Anıtpark’ta halka dağıtımı başlandı. Bez torbayı kapmak için Anıtpark’ta bulunan binlerce bayanlar tarafından izdiham yaşandı. Hatta bezilme tehlikesi geçirenler oldu. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından bez torba dikim stantları gezildi. Kaymakam Altıntaş, standa oturarak bez torba dikti.   Fahri Haner
Torbam Elimde Çevrem Güvende Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafında Gölcük Anıtpark’ta Pazar torbası dikim standı kurarken aynı zamanda halk eğitim müdürlüğü tarafından dikilen 1500 Pazar çantası dağıtımı yapıldı. Çanta dağıtımında adete izdiham yaşandı. Vatandaşlar çanta alabilmek için bir birini ezdi.

2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde Torbam Elimde Çevrem Güvende Projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Pazar torbası dikim kursunda 10 bin torba dikildi. Torbanı kendin yap program adın altında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Anıtpark’ta torba dikim standı ve 1500 torba dağıtım programını düzenlediler. Düzenlenen programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

 

Programda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “bildiğiniz gibi sıfır atık yaşanabilir bir çevre en önemli konularımızdan biridir. Özellikle çevrenin korunması, gelecek nesillere aktarılması bizlerin görevleri. İşte burada atıkların değerlendirilmesi var. Kullanılmış yağ var pil var, tüm bunlar gelecek çocuklarımızın iyi bir çevrede yaşamaları için önemli. Bu günde Halk Eğitim Müdürlüğümüz belediyemizle ortak işbirliği ile sizlerin de katkılarıyla güzel bir etkinlik düzenlediler. Amacımız çevremizin korunması ve örnek olunması, farkındalık yaratılması ve burada Gölcüğümüzün her insanı destek veriyor katkı sağlıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “aslında çevremizi kirletmek veya temiz tutmak bizim elimizde. Ama biz kendimiz kirleterek sonradan şikayet ediyoruz. Sonuçta bu coğrafyayı yüce Rabbimiz bize hediye etti. Biz bu coğrafyada yaşadığımız süre içinde de saygıyı, çevreye duyarlı olmayı, çevreyi kirletmemeyi kendimize yaşam standart haline getirmeliyiz. Ama bunu gönüllü yapamadık. Yasal düzenlemeler sonucunda bu uygulamanın başlatılmasına karar verildi. Değerli Cumhurbaşkanımızın saygı değer eşleri başkanlığında sıfır atık projesi Türkiye’nin genelinde başlatılmıştır. Bu kapsamda yasal düzenlemeler sonucunda plastik tüketimi plastik torba tüketimi de yasaklandı. Çarşıda, pazarda, markette eşyalarımızı taşıdığımızda bez torbaları vatandaşımıza temin edilmesi bir görev. İşte Halk Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesindeki usta öğreticilerimiz, Gölcük Belediyesi GÖLMEK bünyesindeki öğreticilerimiz kursa katılan sizlere bezleri temin ettik ve sizler bez torbaları yaptınız. İzler burada takriben 1500 torba dağıtıyoruz” dedi.

 

Bu konuşmaların ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Halk E4ğitim Müdürü Mehmet Hafız Arvas tarafından hazırlanmış 1500 bez torba Anıtpark’ta halka dağıtımı başlandı. Bez torbayı kapmak için Anıtpark’ta bulunan binlerce bayanlar tarafından izdiham yaşandı. Hatta bezilme tehlikesi geçirenler oldu. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından bez torba dikim stantları gezildi. Kaymakam Altıntaş, standa oturarak bez torba dikti.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.