LASTİK İŞ
ismail

BEDELLİ ASKERLİĞE KREDİ VERİLECEK Mİ?

Gündem 20.07.2018 - 13:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BEDELLİ ASKERLİĞE KREDİ VERİLECEK Mİ?

Bankalar Birliği'nden bedelli için kredi açıklaması Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, "Bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Hüseyin Aydın, bedelli askerlik konusunda yaptığı yazılı açıklamada, bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşmasının beklendiğini belirtti.  Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğin teminatı  olan gençlerin, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve  iş gücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve  ailelerine destek olmaya devam edebileceklerini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti: “Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık  sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda  uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır. Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız.”
Bankalar Birliği'nden bedelli için kredi açıklaması Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, "Bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Hüseyin Aydın, bedelli askerlik konusunda yaptığı yazılı açıklamada, bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşmasının beklendiğini belirtti.  Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğin teminatı  olan gençlerin, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve  iş gücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve  ailelerine destek olmaya devam edebileceklerini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

“Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık  sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda  uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır. Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.