LASTİK İŞ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK ?

03.07.2018 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK ?

Erken yerel Seçim tartışmaları başladı, gözler Gölcük'te belediye başkan adaylarının kimler olabileceğine çevrildi.

Belediye BAşkanı Mehmet Ellibeş'İn bu dönem 3. dönemi olması nedeni ile Ak Parti'nin 3 dönem kuralına takılacağı göz önüne alınırsa, İktidar PArtisi Ak PArti ile Ana Muhalefet Partisi CHP'nin muhtemel belediye başkan adayları şu şekilde sıralanıyor.. Şemsettin Ceyhan . Gölcüklü,Ak PArti eski il başkanı. Milletvekili adayı oldu ancak listeye giremedi. Başbakan YArdımcısı Fikri ışık'ın ekibinde yer alıyor. Gölcük'ten aday gösterilebileceği belirtilirken, İzmit için de isminin geçtiği ifade ediliyor. Nihat Abiş: Belediye Genel koordinatörü. Ulaşllı eski belediye başkanı. Belediyecilik deneyimi çok yüksek. Sakin ve işine odaklanan kişiliği ile örnek bir idareci. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aile ilişkileri çok iyi. İdris Alp; Ak Parti Gençlik Kollarından başlayan siyasi serüveni, il yönetici ve şu anda ilçe başkanı olarak sürüyor. 16 Nisan referandumu ve 24 HAziran da partide örenk bir yöneticilik yaptı ve Ak Parti'nin oy oranının yükselmesini sağladı.Teşkilatta sevilen bir isim. Mevlüt Demir: Ak POArti'nin kurucu ilçe başkanı. ardında 3 dönem daha başkanlık yaparak milletvekili adayı oldu. Listeye giremeyince bir süre siyaseti bıraktı. 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi oldu. Özellikle anadolu oyları üzerinde hakim. Siyasi tecrübesi çok. Geçmişte Gölcük Belediyesi'nde görev yaptı. Belediyelik tecrübesi var. Berna Abiş: Ak PArti de süpriz isim. Serbest muhasebeci. KADEM Kocaeli İl Başkanı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son Kocaeli gezisinde yanından ayrılmayan bir isim. Büyükşehir Belediye Başkannı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da desteklediği söyleniyor.... Necati Zorlu : İhsaniye eski belediye başkanı..2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı oldu. Bu dönem yine aday olduğu belirtiliyor.Çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. İsmet İşeri 3 dönem CHP İlçe Başkanı. Aday olduğunu daha önce açıkladı... Atama ile yapılacak olan bir aday belirlemede şansı olmadığı belirtiliyor. Turan Dumlu 2014 belediye başkan adayıydı 4 bin oyla kaybetti. Sevilen, saygın bir isim. Kendisi ısrarla aday olamdıoğını söylese de seveni de aday olmasını isteyeni de çok.  Özgür Yılmaz: Kocaeli Ziraat Odası başkanı. CHP'nin genç ismi. Trabzonlu. CHP'de potansiyel adaylkar arasındas gösteriliyor. 
Erken yerel Seçim tartışmaları başladı, gözler Gölcük'te belediye başkan adaylarının kimler olabileceğine çevrildi.

Belediye BAşkanı Mehmet Ellibeş'İn bu dönem 3. dönemi olması nedeni ile Ak Parti'nin 3 dönem kuralına takılacağı göz önüne alınırsa, İktidar PArtisi Ak PArti ile Ana Muhalefet Partisi CHP'nin muhtemel belediye başkan adayları şu şekilde sıralanıyor..

Şemsettin Ceyhan .

Gölcüklü,Ak PArti eski il başkanı. Milletvekili adayı oldu ancak listeye giremedi. Başbakan YArdımcısı Fikri ışık'ın ekibinde yer alıyor. Gölcük'ten aday gösterilebileceği belirtilirken, İzmit için de isminin geçtiği ifade ediliyor.

Nihat Abiş:

Belediye Genel koordinatörü. Ulaşllı eski belediye başkanı. Belediyecilik deneyimi çok yüksek. Sakin ve işine odaklanan kişiliği ile örnek bir idareci. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aile ilişkileri çok iyi.

İdris Alp;

Ak Parti Gençlik Kollarından başlayan siyasi serüveni, il yönetici ve şu anda ilçe başkanı olarak sürüyor. 16 Nisan referandumu ve 24 HAziran da partide örenk bir yöneticilik yaptı ve Ak Parti'nin oy oranının yükselmesini sağladı.Teşkilatta sevilen bir isim.

Mevlüt Demir:

Ak POArti'nin kurucu ilçe başkanı. ardında 3 dönem daha başkanlık yaparak milletvekili adayı oldu. Listeye giremeyince bir süre siyaseti bıraktı. 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi oldu. Özellikle anadolu oyları üzerinde hakim. Siyasi tecrübesi çok. Geçmişte Gölcük Belediyesi'nde görev yaptı. Belediyelik tecrübesi var.

Berna Abiş:

Ak PArti de süpriz isim. Serbest muhasebeci. KADEM Kocaeli İl Başkanı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son Kocaeli gezisinde yanından ayrılmayan bir isim. Büyükşehir Belediye Başkannı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da desteklediği söyleniyor....

Necati Zorlu :

İhsaniye eski belediye başkanı..2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı oldu. Bu dönem yine aday olduğu belirtiliyor.Çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor.

İsmet İşeri

3 dönem CHP İlçe Başkanı. Aday olduğunu daha önce açıkladı... Atama ile yapılacak olan bir aday belirlemede şansı olmadığı belirtiliyor.

Turan Dumlu

2014 belediye başkan adayıydı 4 bin oyla kaybetti. Sevilen, saygın bir isim. Kendisi ısrarla aday olamdıoğını söylese de seveni de aday olmasını isteyeni de çok. 

Özgür Yılmaz:

Kocaeli Ziraat Odası başkanı. CHP'nin genç ismi. Trabzonlu. CHP'de potansiyel adaylkar arasındas gösteriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.