LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYE ÇALIŞANLARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Sağlık 01.02.2018 - 10:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYE ÇALIŞANLARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları kapsamında personelin sağlık taramalarını yaptırmıştı. Aradan geçen bir aylık zamanda sağlık taraması sonuçları işçilere iş yeri hekimi tarafından bildirilmeye başlandı.

İş yeri hekimi  Dr. Metin Şentürk tarafından kontrol edilen tetkikler personele bildirilerek, gerekli görülen durumlarda ilgili sağlık kuruluşuna sevkleri sağlandı. Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş'ında bulunduğu sağlık taraması sonuçlarının bilgilendirilmesinde belediye personelinin sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu gözlemlendi. Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin ortaya konulmasının amaçlandığı sağlık taramasında elde edilen sonuçlar, çeşitli testlerden geçirilen işçi ve memurların sağlık takip dosyalarına işlendi. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, personele sonuçların bildirilmesi sırasında yaptığı açıklamada, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda, tüm personelin sağlık taramasından geçirildiğini aktaran Başkan Yardımcısı Tektaş, ''Belediyemizde hizmet üreten işçi ve memur tüm mesai arkadaşlarımızın Gölcük'e hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu tür uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını hem de iş verimini gözetme imkanına sahip oluyoruz. Bu konu Belediye Başkanımız Mehmet Ellişbeş'in de hassasiyetle ve önemle üzerinde durduğu bir konudur. Biz de Başkanımızın talimatları doğrultusunda tarama işlemlerini yerine getirerek çalışanlarımızı sonuçlar hakkında bilgilendiriyoruz” dedi.
Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları kapsamında personelin sağlık taramalarını yaptırmıştı. Aradan geçen bir aylık zamanda sağlık taraması sonuçları işçilere iş yeri hekimi tarafından bildirilmeye başlandı.
İş yeri hekimi  Dr. Metin Şentürk tarafından kontrol edilen tetkikler personele bildirilerek, gerekli görülen durumlarda ilgili sağlık kuruluşuna sevkleri sağlandı. Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş'ında bulunduğu sağlık taraması sonuçlarının bilgilendirilmesinde belediye personelinin sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu gözlemlendi.
Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin ortaya konulmasının amaçlandığı sağlık taramasında elde edilen sonuçlar, çeşitli testlerden geçirilen işçi ve memurların sağlık takip dosyalarına işlendi.
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, personele sonuçların bildirilmesi sırasında yaptığı açıklamada, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda, tüm personelin sağlık taramasından geçirildiğini aktaran Başkan Yardımcısı Tektaş, ''Belediyemizde hizmet üreten işçi ve memur tüm mesai arkadaşlarımızın Gölcük'e hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu tür uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını hem de iş verimini gözetme imkanına sahip oluyoruz. Bu konu Belediye Başkanımız Mehmet Ellişbeş'in de hassasiyetle ve önemle üzerinde durduğu bir konudur. Biz de Başkanımızın talimatları doğrultusunda tarama işlemlerini yerine getirerek çalışanlarımızı sonuçlar hakkında bilgilendiriyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.