LASTİK İŞ

BELEDİYE FIRINLARI DEZENFEKTE ETTİ

Gündem 30.03.2020 - 17:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYE FIRINLARI DEZENFEKTE ETTİ

Korona virüsüne karşı devam edilen mücadele kapsamında bu gün Gölcük’te bulunan 45 fırın Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fırıncılar Odası tarafından dezenfekte edildi.

Korona virüsünden korunmak için Gölcük’te birçok önlemler alınırken aynı zamanda sokak cadde ve işyerlerinde dezenfeksiyon çalışmaları Gölcük Belediyesi tarafından yapılıyor. Bu kapsamda Gölcük’te hizmet veren tüm fırınların dezenfeksiyon yapılması için Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ Gölcük Belediyesinden ekip talep etti. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, fırıncı esnafının talebi üzerine 4 ayrı ekip görevlendirdi.Ekiler Gölcük genelinde faaliyet gösteren 45 fırında dezenfektan yaptılar.  Bu çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ; “öncelikle Gölcük Belediyemizin ilçe çevre müdürü ve zabıta müdürü olmak üzere tüm personele bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Çünkü duyarlı çalışmalar yapıyorlar. Bu günkü çalışmada ilçe Çevre müdürümüz Serkan Aksöz bizzat ekiplerin başında bulundu. Şu anda ilçemizde hizmet veren 45 fırınımız dezenfekte edildi. Bu dezenfekte çalışmaları Gölcük Belediyesi tarafından belirli periyodlarla yapılacaktır” dedi.  
Korona virüsüne karşı devam edilen mücadele kapsamında bu gün Gölcük’te bulunan 45 fırın Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fırıncılar Odası tarafından dezenfekte edildi.

Korona virüsünden korunmak için Gölcük’te birçok önlemler alınırken aynı zamanda sokak cadde ve işyerlerinde dezenfeksiyon çalışmaları Gölcük Belediyesi tarafından yapılıyor.

Bu kapsamda Gölcük’te hizmet veren tüm fırınların dezenfeksiyon yapılması için Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ Gölcük Belediyesinden ekip talep etti. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, fırıncı esnafının talebi üzerine 4 ayrı ekip görevlendirdi.Ekiler Gölcük genelinde faaliyet gösteren 45 fırında dezenfektan yaptılar.

 Bu çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Fırıncılar Odası Başkanı Murat Dağ; “öncelikle Gölcük Belediyemizin ilçe çevre müdürü ve zabıta müdürü olmak üzere tüm personele bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Çünkü duyarlı çalışmalar yapıyorlar. Bu günkü çalışmada ilçe Çevre müdürümüz Serkan Aksöz bizzat ekiplerin başında bulundu. Şu anda ilçemizde hizmet veren 45 fırınımız dezenfekte edildi. Bu dezenfekte çalışmaları Gölcük Belediyesi tarafından belirli periyodlarla yapılacaktır” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.