BELEDİYE MECLİSİNDE AFRİN İÇİN BİRLİK MESAJI

Gündem 01.02.2018 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYE MECLİSİNDE AFRİN İÇİN BİRLİK MESAJI

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Afrin'de mücadele eden kahraman askerlerimiz için birlik ve destek mesajı verildi.

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Şubat ayı ayağı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Afrin'de mücadele eden kahraman askerlerimiz için birlik ve destek mesajı verildi.  Gündem Maddeleri 1- Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün İhsaniye 819 Ada 1 nolu parsele ilişkin  1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi ilgili komisyon raporu, 2- Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Belediyemiz revizyon uygulama imar planındaki ihdas edilmesi gereken alanlardan fazla olan ve kamuya terk edilen alanların kamuya kazandırılması ile ilgili raporu. 3-6 Adet Hibe araç alımı. 4-Gölcük'te Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün oluşturulması   Bekar, Askerlerimiz için hazırladığı yazıyı okudu CHP Belediye Meclis Üyesi Necmi Bekar, CHP Grup Başkan Vekili Zafer Şimşek ile  Afrin'de operasyon yapan askerlerimiz için hazırladıkları yazıyı okudu. Başta Başkan Ellibeş ve tüm Belediye Meclis Üyeleri  bu yazıyı alkışladı. Allah Askerlerimizin yanında olacaktır Bekar, okuduğu yazıda, ”Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Ecdadımızın 1071'den beri Anadolu topraklarını Ana Yurdumuz edindiğimiz Anadolu vatan topraklarımız üzerinde gözü ve hain emelleri olan sözde dost ve müttefik görünümlü gafiller tarihin  her döneminde şanlı Türk ordular tarafından hezimete ve yenilgiye uğratılmıştır. Geçmişten bugüne kadar bize bu güzel yurdumuzu kazandıran Devlet Büyüklerimiz Osman Beyden Fatih Sultan Mehmet2e, Kanuni Sultan Süleyman'dan ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk dönemlerinde ordularımız tarafından hak ettikleri gerekli olan dersi ve cevabı almışlardır. Bu gün yine bu güzel ülkemizi bölüp parçalama hesapları yağan hainler, Zeytin Dalı Terör Operasyonuyla bugün Afrin'de yarın Münbiç'de öbür gün nerede olursa olsun oralarda kafaları ezilecek hak ettikleri ezayı göreceklerdir. Bu güzel vatanımız dün olduğu gibi, bugünde canları pahasına koruyan şanlı ordumuzun Mehmetçiklerimizin Allah yardımcıları olsun. Bizler yaratan yüce Allah'ımız onları tüm kötülüklerden kaza ve belalardan korusun. Şu ana kadar 1071'den bugüne kadar bu vatanız için Ezan ve bayrak uğruna canlarını seve seve veren bütün şehitlerimiz Allah Rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gazilerimize yaşamları boyunca hayırlı ömürle dileriz. Bizlerde bu vatan için yaşamımız boyunca gözümüzü kırpmadan canımızı seve seve vereceğimizi belirtir, Zeytin Dalı Harekatına katılan bütün vatan evlatlarımızın görevleriniz yerine getirip sağ salim geri dönmelerini, görevleri boyunca Allah kahraman silahlı kuvvetlerimizin yardımcısı olsun, bizlerinde bütün dualarımızın onlar için olduğunu beyan ederiz.” Gündem maddeleri oylandı Gündemin 1. Maddesi belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2. Maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 3. Maddesi oy birliği ile, gündem maddelerine sonradan eklenen 4. Madde oy birliği ile kabul edildi. 
Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Afrin'de mücadele eden kahraman askerlerimiz için birlik ve destek mesajı verildi.
Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Şubat ayı ayağı dün Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Afrin'de mücadele eden kahraman askerlerimiz için birlik ve destek mesajı verildi. 
Gündem Maddeleri
1- Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün İhsaniye 819 Ada 1 nolu parsele ilişkin  1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi ilgili komisyon raporu,
2- Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Belediyemiz revizyon uygulama imar planındaki ihdas edilmesi gereken alanlardan fazla olan ve kamuya terk edilen alanların kamuya kazandırılması ile ilgili raporu.
3-6 Adet Hibe araç alımı.
4-Gölcük'te Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün oluşturulması
 
Bekar, Askerlerimiz için hazırladığı yazıyı okudu
CHP Belediye Meclis Üyesi Necmi Bekar, CHP Grup Başkan Vekili Zafer Şimşek ile  Afrin'de operasyon yapan askerlerimiz için hazırladıkları yazıyı okudu. Başta Başkan Ellibeş ve tüm Belediye Meclis Üyeleri  bu yazıyı alkışladı.
Allah Askerlerimizin yanında olacaktır
Bekar, okuduğu yazıda, ”Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Ecdadımızın 1071'den beri Anadolu topraklarını Ana Yurdumuz edindiğimiz Anadolu vatan topraklarımız üzerinde gözü ve hain emelleri olan sözde dost ve müttefik görünümlü gafiller tarihin  her döneminde şanlı Türk ordular tarafından hezimete ve yenilgiye uğratılmıştır. Geçmişten bugüne kadar bize bu güzel yurdumuzu kazandıran Devlet Büyüklerimiz Osman Beyden Fatih Sultan Mehmet2e, Kanuni Sultan Süleyman'dan ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk dönemlerinde ordularımız tarafından hak ettikleri gerekli olan dersi ve cevabı almışlardır. Bu gün yine bu güzel ülkemizi bölüp parçalama hesapları yağan hainler, Zeytin Dalı Terör Operasyonuyla bugün Afrin'de yarın Münbiç'de öbür gün nerede olursa olsun oralarda kafaları ezilecek hak ettikleri ezayı göreceklerdir. Bu güzel vatanımız dün olduğu gibi, bugünde canları pahasına koruyan şanlı ordumuzun Mehmetçiklerimizin Allah yardımcıları olsun. Bizler yaratan yüce Allah'ımız onları tüm kötülüklerden kaza ve belalardan korusun. Şu ana kadar 1071'den bugüne kadar bu vatanız için Ezan ve bayrak uğruna canlarını seve seve veren bütün şehitlerimiz Allah Rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gazilerimize yaşamları boyunca hayırlı ömürle dileriz. Bizlerde bu vatan için yaşamımız boyunca gözümüzü kırpmadan canımızı seve seve vereceğimizi belirtir, Zeytin Dalı Harekatına katılan bütün vatan evlatlarımızın görevleriniz yerine getirip sağ salim geri dönmelerini, görevleri boyunca Allah kahraman silahlı kuvvetlerimizin yardımcısı olsun, bizlerinde bütün dualarımızın onlar için olduğunu beyan ederiz.”
Gündem maddeleri oylandı
Gündemin 1. Maddesi belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2. Maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 3. Maddesi oy birliği ile, gündem maddelerine sonradan eklenen 4. Madde oy birliği ile kabul edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.