LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYE PAZARLARDA MASKE DAĞITTI

Gündem 04.04.2020 - 20:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYE PAZARLARDA MASKE DAĞITTI

Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, Gölcük Belediyesi zabıta ekipleri Değirmendere Cumartesi pazarında vatandaşa maske dağıttı

Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  "Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı uyarınca; toplu yaşam alanlarında maske takma zorunluluğunun getirilmesi nedeniyle: Pazar yerlerinde hemşehrilerimize ve pazarcı esnafına maske dağıttık. Yine; otobüs kooperatiflerine ve taksi duraklarına da maske dağıttık. ✔Pazara giriş ve çıkışlar, ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınıp, el yıkama için su deposu koyuldu ve girişte vatandaşların ellerine dezenfektanlı sıvı sıkıldı"dedi.  
Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında, Gölcük Belediyesi zabıta ekipleri Değirmendere Cumartesi pazarında vatandaşa maske dağıttı

Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  "Korana Virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı uyarınca; toplu yaşam alanlarında maske takma zorunluluğunun getirilmesi nedeniyle: Pazar yerlerinde hemşehrilerimize ve pazarcı esnafına maske dağıttık. Yine; otobüs kooperatiflerine ve taksi duraklarına da maske dağıttık.
Pazara giriş ve çıkışlar, ekiplerimiz tarafından kontrol altına alınıp, el yıkama için su deposu koyuldu ve girişte vatandaşların ellerine dezenfektanlı sıvı sıkıldı"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.