LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYE TEKNOLOJİDEN FAYDALANIYOR

21.09.2017 - 11:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYE TEKNOLOJİDEN FAYDALANIYOR

Gölcük Belediyesi resmi web sayfasında Kent Rehberi sekmesi hizmete girdi. Gölcük Belediyesi teknolojinin faydalarından daha fazla yararlanmak adına hizmete soktuğu Kent Rehberi ile vatandaşların belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanmasını sağlayacak. Gölcük Belediyesi vatandaşlarına daha nitelikli ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

www.golcuk.bel.tr adresinden belediye sitesine girecek olan vatandaşlar sitenin ana sayfasında yer alan 'Kent Rehberi' bölümünü açarak bir çok kolaylık imkanına sahip olabilecekler. Sistemin hayata geçmesiyle birlikte kent rehberi uygulamasını kullanacak olan vatandaşlar istedikleri adresi arayabilecek, aradıkları adresi görüntüleyerek bulabilecek, bilgi kartlarından adreslerini girdikleri binaların fotoğrafını, mahalle ve sokak bilgisini, kapı ve daire numarasını bulabilecekler. Okul, otel, eczane, restaurant gibi yerlerin yol ve adres bilgilerine de kent rehberi uygulaması sayesinde ulaşabilecekler. Ayrıca bu uygulamayla birlikte imar durumu sorgulamasını da yapabilecekler Kent Rehberi sayesinde vatandaşlar, Gölcük Belediyesine ait güncel adres, imar durumu, güncel plan durumu, plan notu ve panorama görüntülerinin bilgisayar ve akıllı cep telefonları ile erişilebildiği bir uygulamadır. Önemli Yer Arama, Nöbetçi Eczane, Ada, Parsel ve Adresten sorgulama yapılarak istenilen bilgiye erişilebilmektedir. Ayrıca bu bilgilerin panoramik görüntüsü ile yerindeki durumunu incelenebilir. Adresten yapmış olduğunuz sorgulama ile Yapı, Parsel ve Panoramaya geçiş yaparak ya da tersine çapraz sorgulamalar ile istediğin sorgu sonucundan diğer katmanlara geçiş ile kullanabilirsiniz. Vatandaşlar Gölcük Belediyesi Kent Rehberi uygulamasına www.golcuk.bel.tr adresinden ulaşabilir  
Gölcük Belediyesi resmi web sayfasında Kent Rehberi sekmesi hizmete girdi. Gölcük Belediyesi teknolojinin faydalarından daha fazla yararlanmak adına hizmete soktuğu Kent Rehberi ile vatandaşların belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanmasını sağlayacak. Gölcük Belediyesi vatandaşlarına daha nitelikli ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

www.golcuk.bel.tr adresinden belediye sitesine girecek olan vatandaşlar sitenin ana sayfasında yer alan 'Kent Rehberi' bölümünü açarak bir çok kolaylık imkanına sahip olabilecekler. Sistemin hayata geçmesiyle birlikte kent rehberi uygulamasını kullanacak olan vatandaşlar istedikleri adresi arayabilecek, aradıkları adresi görüntüleyerek bulabilecek, bilgi kartlarından adreslerini girdikleri binaların fotoğrafını, mahalle ve sokak bilgisini, kapı ve daire numarasını bulabilecekler. Okul, otel, eczane, restaurant gibi yerlerin yol ve adres bilgilerine de kent rehberi uygulaması sayesinde ulaşabilecekler. Ayrıca bu uygulamayla birlikte imar durumu sorgulamasını da yapabilecekler
Kent Rehberi sayesinde vatandaşlar, Gölcük Belediyesine ait güncel adres, imar durumu, güncel plan durumu, plan notu ve panorama görüntülerinin bilgisayar ve akıllı cep telefonları ile erişilebildiği bir uygulamadır.
Önemli Yer Arama, Nöbetçi Eczane, Ada, Parsel ve Adresten sorgulama yapılarak istenilen bilgiye erişilebilmektedir. Ayrıca bu bilgilerin panoramik görüntüsü ile yerindeki durumunu incelenebilir.
Adresten yapmış olduğunuz sorgulama ile Yapı, Parsel ve Panoramaya geçiş yaparak ya da tersine çapraz sorgulamalar ile istediğin sorgu sonucundan diğer katmanlara geçiş ile kullanabilirsiniz. Vatandaşlar Gölcük Belediyesi Kent Rehberi uygulamasına www.golcuk.bel.tr adresinden ulaşabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.