LASTİK İŞ

BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E TEŞEKKÜR

Gölcük 21.04.2015 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E TEŞEKKÜR

Gölcük Belediyesi ile 2014 Yılı Mart ayında sözleşme imzalayan Hizmet-İş Sendikası yetkilileri, ikinci yıl için Başkan Ellibeş’den %1 fazla ödeme yapmasını talep etmişlerdi. İmzalanan Sözleşme ile Başkan Ellibeş işçilerin talebine olumlu cevap verdi. Bu anlamda Gölcük Belediye personeli, Toplu İş Sözleşmesinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür programı tertip ettiler.

Gölcük Belediyesi ile 2014 Yılı Mart ayında sözleşme imzalayan Hizmet-İş Sendikası yetkilileri, ikinci yıl için Başkan Ellibeş’den %1 fazla ödeme yapmasını talep etmişlerdi. İmzalanan Sözleşme ile Başkan Ellibeş işçilerin talebine olumlu cevap verdi. Bu anlamda Gölcük Belediye personeli, Toplu İş Sözleşmesinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür programı tertip ettiler. Tertip edilen programa Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ‘ da katıldı. İşçiler Fen İşleri şantiyesinde Başkan Ellibeş ile bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi sonucunda aldıkları artı puandan dolayı teşekkür edip hediye takdiminde bulundular. İşçiler Memnun Hizmet-iş Gölcük baş temsilcisi Ahmet Komut işçiler adına takdim ettiği hediye sonrasında yaptığı açıklamada  “Belediye Başkanımızın göreve başlamasından bu tarihe kadar bizlere yani işçi arkadaşlarımıza göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka, samimi davranış ve özellikle güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı kendisine sizlerin huzurunda sizlerin adına teşekkür ediyor, bizde bu samimi davranışa layık olmanın sözünü veriyoruz. Sizin sloganınız olan “Birlikte Başardık” ifadesi ile şehre bu güne kadar yaptığınız hizmetlerin ışığında bizde size çalışma sözü veriyoruz. Karşılığını da alacağımıza inanıyoruz. Başkanımıza sizin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. “Alın Teriniz Kurumadan Hakkınızı Ödeyeceğiz” Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş işçilerin bu jestinden dolayı mutlu olduğunu belirterek her zaman emekçi kardeşlerimizin yanındayız, Belediyecilik çok onurlu bir görev ve büyük bir fedakarlık isteyen bir iş. Bugüne kadar sizler gayretle, samimiyetle, içtenlikle çalıştınız. Bizde ne söz vermiştik alın teriniz kurumadan hakkını ödeyeceğiz demiştik, maaşınızı zamanında ödeyeceğiz demiştik. Ve Allaha şükrediyorum ki bugüne kadar maaşlarınızı her ay düzenli olarak ödeyebildik. Bizde bu ay sizlerle 2 yıllık bir yeni sözleşme yaptık. Biz sözleşmede yazanların altına imzamızı attık, sözümüzün arkasında durduk ve bugüne kadar ödedik. Sözleşmeyi imzalarken enflasyon artı 1 demiştik. Daha sonra artı 1 puan daha ilave ettik. Ve sonuç olarak bu ayki maaşlarınızın farklarını ödedik. Yukarıdan aşağıya devlet güçlüyse, iktidar güçlüyse bu bizede yansıyor ve doğal olarak sizede yansıyacaktır. Umarım bu artış ileriki zamanlarda daha fazla olur. Sizin alacağınız fazla para bizi kıskandırmaz, daha fazla mutlu eder. İnşallah imkanlarımız oluştukça sizlere vermeye devam edeceğiz. Yüce rabbim ülkemizi huzur, barıştan, istikrardan sistemin bozulmadan yürüyeceği bir sonuca kavuştursun dedi. İşçiler görüşme sonrası Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile toplu fotoğraf çektirdiler.
Gölcük Belediyesi ile 2014 Yılı Mart ayında sözleşme imzalayan Hizmet-İş Sendikası yetkilileri, ikinci yıl için Başkan Ellibeş’den %1 fazla ödeme yapmasını talep etmişlerdi. İmzalanan Sözleşme ile Başkan Ellibeş işçilerin talebine olumlu cevap verdi. Bu anlamda Gölcük Belediye personeli, Toplu İş Sözleşmesinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür programı tertip ettiler.

Gölcük Belediyesi ile 2014 Yılı Mart ayında sözleşme imzalayan Hizmet-İş Sendikası yetkilileri, ikinci yıl için Başkan Ellibeş’den %1 fazla ödeme yapmasını talep etmişlerdi. İmzalanan Sözleşme ile Başkan Ellibeş işçilerin talebine olumlu cevap verdi. Bu anlamda Gölcük Belediye personeli, Toplu İş Sözleşmesinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür programı tertip ettiler. Tertip edilen programa Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ‘ da katıldı. İşçiler Fen İşleri şantiyesinde Başkan Ellibeş ile bir araya gelerek toplu iş sözleşmesi sonucunda aldıkları artı puandan dolayı teşekkür edip hediye takdiminde bulundular.

İşçiler Memnun

Hizmet-iş Gölcük baş temsilcisi Ahmet Komut işçiler adına takdim ettiği hediye sonrasında yaptığı açıklamada  “Belediye Başkanımızın göreve başlamasından bu tarihe kadar bizlere yani işçi arkadaşlarımıza göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka, samimi davranış ve özellikle güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı kendisine sizlerin huzurunda sizlerin adına teşekkür ediyor, bizde bu samimi davranışa layık olmanın sözünü veriyoruz. Sizin sloganınız olan “Birlikte Başardık” ifadesi ile şehre bu güne kadar yaptığınız hizmetlerin ışığında bizde size çalışma sözü veriyoruz. Karşılığını da alacağımıza inanıyoruz. Başkanımıza sizin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Alın Teriniz Kurumadan Hakkınızı Ödeyeceğiz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş işçilerin bu jestinden dolayı mutlu olduğunu belirterek her zaman emekçi kardeşlerimizin yanındayız, Belediyecilik çok onurlu bir görev ve büyük bir fedakarlık isteyen bir iş. Bugüne kadar sizler gayretle, samimiyetle, içtenlikle çalıştınız. Bizde ne söz vermiştik alın teriniz kurumadan hakkını ödeyeceğiz demiştik, maaşınızı zamanında ödeyeceğiz demiştik. Ve Allaha şükrediyorum ki bugüne kadar maaşlarınızı her ay düzenli olarak ödeyebildik. Bizde bu ay sizlerle 2 yıllık bir yeni sözleşme yaptık. Biz sözleşmede yazanların altına imzamızı attık, sözümüzün arkasında durduk ve bugüne kadar ödedik. Sözleşmeyi imzalarken enflasyon artı 1 demiştik. Daha sonra artı 1 puan daha ilave ettik. Ve sonuç olarak bu ayki maaşlarınızın farklarını ödedik. Yukarıdan aşağıya devlet güçlüyse, iktidar güçlüyse bu bizede yansıyor ve doğal olarak sizede yansıyacaktır. Umarım bu artış ileriki zamanlarda daha fazla olur. Sizin alacağınız fazla para bizi kıskandırmaz, daha fazla mutlu eder. İnşallah imkanlarımız oluştukça sizlere vermeye devam edeceğiz. Yüce rabbim ülkemizi huzur, barıştan, istikrardan sistemin bozulmadan yürüyeceği bir sonuca kavuştursun dedi.

İşçiler görüşme sonrası Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile toplu fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.