BELEDİYECİLER SAĞLIKLI ÇIKTI !

Gölcük 07.04.2016 - 19:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BELEDİYECİLER SAĞLIKLI ÇIKTI !

Gölcük Belediyesi Personeline İş sağlığı ve İş güvenliği çalışmaları kapsamında Sağlık taramasın yapıldı.

Sağlık taramada,Personelin Kan ve İdrar tahlilleri yapılırken ayrıca Tescil İş güvenliği firmasına ait Mobil hizmet aracında Akciğer Röntgen filmleri de çekildi. Sağlık taramasının ilk programında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kan vererek Sağlık taramasını başlattı. Uygulama hakkında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Ellibeş, Halkımıza en güzel şekilde hizmet veren Personelimizin sağlıklı bir konumda çalışmaları bizim birinci önceliğimizdir.  Bu anlayış içerisinde Gölcük Belediyesi Personelimize bir Sağlık taraması çalışması başlattık. Tüm personelimizin istifade edeceği bu tarama sonunda çıkacak sonuçlar iş yeri hekimimizin vereceği raporla birlikte Sağlık problemi olan personelimiz olursa bu yönde gereken çalışmalar yapılarak Personelimizin sağlığına kavuşması noktasında gereken hizmet sunulacak, önlemler alınacak dedi. Başkan Ellibeş ayrıca Sağlık taramasını gerçekleştiren Tescil İş Güvenliği ekiplerine de teşekkür etti. İş Güvenliği Uzmanı Levent Dobra, " Gölcük Belediyesinde iş güvenliği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Belediye personeline sağlık taraması yaptık" dedi
Gölcük Belediyesi Personeline İş sağlığı ve İş güvenliği çalışmaları kapsamında Sağlık taramasın yapıldı.

Sağlık taramada,Personelin Kan ve İdrar tahlilleri yapılırken ayrıca Tescil İş güvenliği firmasına ait Mobil hizmet aracında Akciğer Röntgen filmleri de çekildi.
Sağlık taramasının ilk programında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kan vererek Sağlık taramasını başlattı. Uygulama hakkında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Ellibeş, Halkımıza en güzel şekilde hizmet veren Personelimizin sağlıklı bir konumda çalışmaları bizim birinci önceliğimizdir. 
Bu anlayış içerisinde Gölcük Belediyesi Personelimize bir Sağlık taraması çalışması başlattık. Tüm personelimizin istifade edeceği bu tarama sonunda çıkacak sonuçlar iş yeri hekimimizin vereceği raporla birlikte Sağlık problemi olan personelimiz olursa bu yönde gereken çalışmalar yapılarak Personelimizin sağlığına kavuşması noktasında gereken hizmet sunulacak, önlemler alınacak dedi. Başkan Ellibeş ayrıca Sağlık taramasını gerçekleştiren Tescil İş Güvenliği ekiplerine de teşekkür etti.
İş Güvenliği Uzmanı Levent Dobra, " Gölcük Belediyesinde iş güvenliği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Belediye personeline sağlık taraması yaptık" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.