LASTİK İŞ
ismail

BELEDİYEDEN ÖRNEK PROJE

Eğitim 12.09.2017 - 08:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BELEDİYEDEN ÖRNEK PROJE

Gölcük Belediyesi'nin yıllardır uyguladığı, Bursa ve İstanbul'daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere yönelik ücretsiz ulaşım hizmeti bu sene de devam ediyor.

İsteyen öğrencilerin, Gölcük'te ikamet ettiklerine ilişkin belge, öğrenci belgesi, 2 adet resim ve kimlik fotokopisiyle Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvurmaları yeterli. Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Öğrenciler Yeni dönemde uygulamadan yararlanmak üzere kayıt yaptırıp, Ücretsiz seyahat kartlarını alıyorlar. Kayıtlar halen devam etmekte olup, öğrencilere resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor. İLK SEFER 1 EKİM'DE BAŞLIYOR Bu seneki seferler 1 Ekim Pazar günü başlayacak. İstanbul otobüsü saat:  15:30'da, Bursa otobüsü saat: 16:00'da hareket edecek. Dönüşlerde İstanbul ve Bursa'dan Cuma saat: 17:30'da gerçekleştirilecek. ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ MUTLU Belediyenin bu hizmeti konusunda duygu ve düşüncelerini dile getiren öğrenciler ve velileri, hizmetin büyük bir ihtiyacı giderdiğini, öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ve dönüşte de evlerine ulaştıklarını beyan ederek Başkan Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerini sundular.
Gölcük Belediyesi'nin yıllardır uyguladığı, Bursa ve İstanbul'daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere yönelik ücretsiz ulaşım hizmeti bu sene de devam ediyor.

İsteyen öğrencilerin, Gölcük'te ikamet ettiklerine ilişkin belge, öğrenci belgesi, 2 adet resim ve kimlik fotokopisiyle Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvurmaları yeterli.

Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Öğrenciler Yeni dönemde uygulamadan yararlanmak üzere kayıt yaptırıp, Ücretsiz seyahat kartlarını alıyorlar. Kayıtlar halen devam etmekte olup, öğrencilere resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor.

İLK SEFER 1 EKİM'DE BAŞLIYOR

Bu seneki seferler 1 Ekim Pazar günü başlayacak. İstanbul otobüsü saat:  15:30'da, Bursa otobüsü saat: 16:00'da hareket edecek. Dönüşlerde İstanbul ve Bursa'dan Cuma saat: 17:30'da gerçekleştirilecek.

ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ MUTLU

Belediyenin bu hizmeti konusunda duygu ve düşüncelerini dile getiren öğrenciler ve velileri, hizmetin büyük bir ihtiyacı giderdiğini, öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ve dönüşte de evlerine ulaştıklarını beyan ederek Başkan Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.